Hopp til hovedinnhold

NAF Medlems App

Få mer ut av medlemskapet ditt.

Med NAF Medlem i lomma har du medlemskapet tilgjengelig hvor enn du måtte ferdes. Tjenestene våre ligger i appen. Kampanjer og rabatter også. Noe vil du alltid finne i nærheten av deg, andre fordeler og muligheter oppdager du med kartfunksjonen underveis. 

Følg med på hva du sparer

Det skal lønne seg å være medlem. I appen finner du NAFs tjenster. Kampanjer og rabatter på ulike medlemsfordeler også. Du kan finne relavante tilbud langs veien i vår kartløsning eller spar penger på bilholdet. Det kommer godt med!

Last ned appen her.

imageylv5r.png imagel6t4a.png

Medlemskort i appen

Appen er ditt digitale medlemskort for alt du behøver. Nesten.. Du må fortsatt ha plastkortet for å få drivstoffrabatt hos Circle K, med mindre du har registrert betalingskortet ditt i Circle K Extra.

NAF Veihjelp er kun ett tastetrykk unna!

Bruk appen når du trenger veihjelp. Da finner vi lokasjonen din automatisk slik at du får hjelp så raskt som mulig. Du slipper også å vente i telefonkø. Du svarer i stedet på noen enkle spørsmål og vi kontakter deg så snart det er din tur. Du mottar bekreftelse på at bestillingen er mottatt per SMS slik at du kan være trygg på at bestillingen er mottatt.