Din erfaring er verdifull for oss!

Som frivillig i NAF får du mulighet til å bruke erfaringene dine til noe positivt. Du vil kunne være et medmenneske for andre samtidig som du skaper erfaringer du kan vokse på. Å være frivillig i NAF kan være både sosialt og en kilde til glede samtidig som du hjelper andre. I samtaler og møter med andre mennesker kan du skape øyeblikk som kan lede til viktige vendepunkt for dem.

Synlighet og markedsføring.

Vår NAF avdeling søker frivillige som kan hjelpe oss med å bli mer synlig enn det vi er i dag. Er du ny tenkende og har forslag eller ideer til hvordan vi kan bli mere synlig eller markedsføre oss da er du verdifull for oss!

Vi trenger all den hjelpen vi kan få med å markedsføre oss og bli synlige. Større synlighet gjør at  vår viktige informasjon om NAF kommer frem til de som trenger hjelp og støtte.
Å like oss på Facebook eller å like og dele våre  facebook-poster er også et enkelt men viktig bidrag som vil gjøre NAF mer synlig.

Vi trenger stadig flere "armer og bein" som kan avhjelpe avdelingen ved ulike arrangement.Så vi søker frivillige som kan hjelpe oss med dette.

" Lønn for strevet "   

Frivillig deltagelse på våre arrangement er ikke direkte ulønnet arbeid vi opererer med en symbolsk økonomisk kompensasjon og km godtgjørelse til de som melder seg på til aktivitets arbeid.

Brenner du som lokalt NAF-medlem for våre saker ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss.

Send e-post: oslo@lokal.naf.no  eller ring 950 35 052 mellom Kl 08.30 til 14.30

Se mere hva de tilitsvalgte bidrar på av aktiviteter