Hasle Løren fra industri til bolig 

Så står dere der da, nyinnflyttet og fornøyde. Men kanskje viser det seg at alt ikke var like rosenrødt som det så ut på visning for dere kjenner ingen enda, og kanskje ikke bare de mest opplagte enda heller: Fått bestevenner! Men hva med den nyinnflyttede nabogutten eller den litt spesielle jenta med de rare foreldrene, Kanskje de kunne bli……ja kanskje det!

Ja anledning til å delta aktivt i et positivt miljø er helt til stede på Hasle.

Mitt i felleskapet ligger Hasle-Løren Idrettslag,en idrettsklubb med et vidt spekter av ren idrettsglede for store og små, med grener som fotball, Ishockey, Håndball, Innebandy, Ski og Sykkel, ja så her er det noe for vær og en.

I tillegg til aktivitetene vil ungdommene få et nytt sosialt møtested, nettverk, veiledning, samt stabil og trygg voksenkontakt og hindre utenforskap. Foreldre skal være trygge på at barna deres blir sett og respektert og får delta i et fellesskap som gjør dem godt ligger helt til stede på Hasle og i Hasle Løren Idrettslag.

NAF Lokal avd. Oslo og omegn ligger bare ett steinkast bortenfor Hasle Løren hallen.

Lokal avdelingen har inngått en samarbeidsavtale med Hasle-Løren Idrettslag og vi ser viktigheten med og satser på lokal ungdom og beboerne slikt at de trykt tas vare på i størst mulig grad i nærområdet.

Vår bidrag til dette er at vi er stolt sponsor av bestemanns pris og stiller også som Cup sponsor i dedikerte kanmper .

Desuten har avedlingen også flere reklame skilt og reklame i isen for og synligjøre NAF.

Ikke minst så er NAFFEN  med  og NAFFEN`s lillebror til stor begeistring for de små og de voksne som fylte hallen under arrangementeter.

Synes dere dette kunne være noe for deres barn eller ungdommen i huset eller bare lyst og se en Hockey kamp? Ta dere spaserturen ned til Lørenhallen og finn ut mere om ren idrettsglede og inkludering i nabolaget.

Du kan også sjekke ut deres nettsider http://www.hasle-loren.no/  for mere utfyllende informasjon om idrettsgrener kurs og idrettsskoler, ja og de har også  enkelte kvelder med frigåing på isen som er åpent for alle.

Da sees vi i Hasle Løren hallen da.