Ikke bare var aldersgruppene bredt representert, men grenene også. I fjor på samme galla, var ikke ordet Vålerbanen nevnt. Men hold fast: vi tok den jevsete premieringen, årets bilsportstalen ved Fredric Aasbø, og han var i tillegg en av to verdensmestre 2015,  og han tilhører NAF motorsport Vålerbanen!

I tillegg fikk medlemmet premiering for sin internasjonale innsats i Britich cup, med Alexander Schjerpen. En av de yngste på pallen med Sindre Skjøthaug Trøyterud som ble "norgesmester" i junior med crosscart, er også medlem i NAF motorsport Vålerbanen. Dette er så enestående at en må fremheve de som jobber med arrangementene og treningene og tilbudene spesielt, og Vålerbanen ved direktør Trygve Schjerpen for deres helt unike tilrettelegging, i særdeleshet.  

Primus motorer fra styret er Laila Tyskeberget, og baneansvarlig Per Kristian Sollien. De har en kompetanse så dyp og bred at ingen har noe lignende. Vi vil gratulere alle så mye, og vet at de som laget klubben, dvs avd NAF Sør-Østerdal og avd Solør, Vinger og Odal, ikke hadde drømt om å nå så langt på ett år. 

Dette er barne- og ungdomsarbeid, for her når utøvere høyder i verdensklasse!