I hvertfall for NAF SVO og MC. 

Mange blide voksne og barn tok turen innom vår stand, noen få meter bortenfor hovedfeltet. Men dette la ingen demper på besøkende. 

Våre el-biler for de minste gikk så og si konstant, mens foresatte, besteforeldre og andre besøkende slo av en trivelig prat med oss, både om NAF og om andre samfunnsrelaterte spørsmål og tanker. 

Så klart ble det også litt latter blant de voksne når promillebriller skulle prøves. Men bak latter og mye humor, lå også alvoret like under overflaten. Etter at latteren avtok, ble samtalen fort litt mer alvorlig da det ble snakket om påvirkede personer i trafikken, og hvor lite som skal til, før både dømmekraft og virkelighetsoppfatning blir fordreid. Da er det greit å prøve dette i upåvirket tilstand, igjennom noen briller med fordreid optikk. 

Vi håper vår stand også i år ga glede og moro for både små og store, men også at en sitter igjen med litt lærdom etter en prat med oss. 

Regntunge og mørke kvelder lurer rund hjørnet litt lengre frem i tid, og håper alle utdelte reflekser i dag, blir å se utover kveldene i lang tid fremover. 

Vi takker Lundersæter for et flott arrangement, og håper invitasjonen også tilfaller oss til neste år!