Landstreffet var nær perfekt arrangert etter vår spede erfaring med slike treff. Etter mange timers tur, over fjellet, og gjennom tunneler mørke og utrivelige, kalde og trette ble vi møtt av hyggelige arrangører som straks spurte om vi ville være med på tur dagen etter! "Spør oss om et par varme timer i dusjen" sa vi støle og trette. Bluesen om kvelden med hyggelige NAFMCfolk gjorde svingende godt.

Naturligvis ble vi med på turen rundt i den lokale naturen med svingete veier, traktorer, sol, smalt og fint! Arrangørene hadde gjort en fantastisk flott jobb i lang tid med planlegging og inspeksjon av ruten. All ros til dem!

Lindås rundt

VaffelinteresseRundt bordet med kaffe og vafler

 

På rundturen stoppet vi for kaffe og fjell av vaffler! Servert av to unge damer fra Ludvik 14. tid. Kjempeinnsats å steke SÅ mange vaffelplater! Vi stoppet på et utvandrerminnesmerke fordi det hadde vært så mange som hadde utvandret fra Radøy. Noen kom hjem, men mange sendte penger til familien på hjemstedet.

Vi møtte mange nye ansikter og ble kjent med motorsyklister fra hele landet. Enkelte hadde kjørt 800 km for å komme fram. Minst like langt hjem igjen på søndag!

Pause langs veien 

Vi måtte jo ha fotopause og beinstrekk under turen som var på 120 km. Mange flotte gule vester, noen gule hjelmer og høy grad av synlighet!

Temporekken

Den lokale Tempoklubben hadde utstilling av sykler med avstemming om den mest interessante sykkelen.

 Lørdag etter turen stekte solen og vi skiftet til lettere tøy for å møte opp på verdens lengste fiskmatbord nede ved bryggen i Lindås. Et par kalde og litt mat gjorde godt! Kvelden ble avsluttet med låter fra Rolling Stones av et lokalt band.  Det var premieutdeling av flere kategorier, lengst kjørevei og eldste deltaker o.l.

Mange gikk tidlig til sengs mens noen holdt ut til musikken stoppet.

 Mange telefonnumre og Facebookadresser ble utvekslet og nye venner er skapt. 

Neste treff i 2015 skal avholdes i Solør - Odal og vi kan bare se fram til å delta der. Vi håper mange fra oss kan sette av helgen 12. - 14. Juni 

Fergo fra Jondalen

Naturligvis måtte vi ta en ferge på vestlandet, mens hjelmene fikk lading i et skur hos billettøren.

Vi tok ned Setesdal og hadde en vakker tur hjem til Arendal