Våren 2003 så jeg en annonse i Bergens Tidene om våroppfriskningskurs i NAF MC-regi. Gratis for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer. Sjekket med NAF og et medlemskap i MC kostet kr. 125. Dette hørtes interessant ut. Hadde i flere år kjørt sykkel uten å ha noen å kjøre med. Sjekket ut noen klubber men fant aldri den rette. Ville NAF MC være noe for meg? Etter en kveld med oppfriskningsteori og en dag med praktiske øvelser meldte jeg meg inn i klubben. Opplegget til NAF MC for sesongen 2003 virket proft og siden har jeg vært med. Min tidligere rype er i dag blitt MC-ridder med egen sykkel og medlemskap, så for oss har NAF MC vært et godt valg. Kanskje det er noen der ute som kjenner seg litt igjen og ikke finner den rette klubben. Da tror jeg vi har noe å tilby deg.

I dag er jeg blitt formann for NAF MC Bergen. Kjører en Yamaha FZS1000, eller Fazer, som vi ikke har lov å kalle den i Norden. Har tidligere kjørt både Yamaha Diversion 900 og Yamaha Bulldog 1100, men Fazeren er bare en Kongesykkel. Den brukes daglig til og fra jobb, på tjenestereiser og til fellesturer med NAF'erne. En usedvanlig god allrounder med en kanon motor. Så hvis du ikke vet hvilken sykkel du skal kjøpe så vet du det nå!!

NAF MC Bergen har over 900 medlemmer. Noen mer aktive enn andre. Med felleskjøring hver 1.mandag i månedene fra mai til oktober samt mange andre aktiviteter. Dette kan du lese om på vår hjemmeside, eller vår facebook side. Tanken er at hjemmesiden og facebook skal være informative og samlende med fokus på kjøreglede, miljø og sikkerhet.

Ha en riktig god tur. Hils hele veien.

Torgils
Leder,
NAF MC Bergen