Vi treffes på Sparbukroa kl 1900 første torsdag  i måneden i vinterhalvåret og på MC-kafe på Kaia på Kjerknesvågen på Inderøya kl. 1800 hver onsdag i sommerhalvåret.

Av aktiviteter tilbys medlemmene å være med på noen faste arrangmenter.Vi satser på en medlemstur på senvinteren i form av en langhelg. Faste turer ellers i året er en Vårtur med en til to overnattinger, felles helgetur til NAF Mc Landstreff og en Blåtur i august med en overnatting. Deler av utgiftene dekkes av klubben. I tillegg prøver vi å sette opp søndagsturer i løpet av sommeren. Følg med på hjemmesidene!

Vi har 25-årsjubileum i 2018 og det planlegges nå en Jubileumstur på motorsykkel gjennom Danmark, Tyskland og til Polen. Deretter ferge til Sverige og hjem. Det er plass til flere så bare ta kontakt med Styret!

Har du NAF-medlemskap og kjører motorsykkel er du velkommen som medlem uansett alder, kjønn og type motorsykkel.

Vi har fokus på kjøreglede, miljø og sikkerhet!

Vårt kontonummer er : 4202 10 48547

Organisasjonsnummer: 988 483 249

NYTT 2017:

Vi har nå Vipps! Vipps-nummer fås per SMS/e-post når det det skal betales inn til klubben i forbindelse med aktiviteter.

NAF Mc Innherred er tilknyttet Grasrotandelen!! Søk opp NORGES AUTOMOBILFORBUNDS MOTORSYKKELKLUBB AVD INNHERRED eller søk opp på organisasjonsnummer 988483249 på Norsk Tipping under Grasrotandelen.

Denne inntekten kommer godt med til våre aktiviteter i og med at vi nå kun har hjulskiftaksjoner på NAF Lokalavdeling Levanger Verdal.

Det er våren 2016 inngått avtale med Verdal Båt, Scooter og Mc om medlempriser på utstyr og bekledning, se Medlemsfordeler 

NB!!! For å holde deg oppdatert er det viktig at vi har riktig telefonnummer og epostadresse! Dersom du ikke mottar SMS eller mail er det bare å gi tilbakemelding på e-post til NAFMcInnherred@naf.no eller SMS til  97004181 slik at vi får ut informasjon til deg som medlem.