Vi treffes på Stiklestad Park Hotell på Amfisenteret Verdal første torsdag i måneden i vinterhalvåret og på MC-kafe på Kaia på Kjerknesvågen på Inderøya kl. 1800 hver onsdag i sommerhalvåret.

Av aktiviteter tilbys medlemmene å være med på noen faste arrangmenter.Vi satser på en medlemstur på senvinteren i form av en langhelg. Faste turer ellers i året er en Vårtur med en til to overnattinger, felles helgetur til NAF Mc Landstreff og en Blåtur i august med en overnatting. Deler av utgiftene dekkes av klubben. I tillegg prøver vi å sette opp søndagsturer i løpet av sommeren. Følg med på hjemmesidene!

Har du NAF-medlemskap og kjører motorsykkel er du velkommen som medlem uansett alder, kjønn og type motorsykkel.

Vi har fokus på kjøreglede, miljø og sikkerhet!

Vårt kontonummer er : 4202 10 48547

Organisasjonsnummer: 988 483 249

Vi har nå Vipps! Vipps-nummer fås per SMS dette skal brukes.

Det er våren 2016 inngått avtale med Verdal Båt, Scooter og Mc om medlempriser på utstyr og bekledning, se Medlemsfordeler 

NB!!! For å holde deg oppdatert er det viktig at vi har riktig telefonnummer og epostadresse! Dersom du ikke mottar SMS eller mail er det bare å gi tilbakemelding på e-post til post@nafmc-innherred.no eller SMS til  97004181 slik at vi får ut informasjon til deg som medlem.