Nytt for 2022: medlemskap for de som kun vil være NAF Mc-medlem:

Trykk her for nærmere info.

Nærmere info om Mc-kaffe/medlemsmøter kommer, følg med.

Av aktiviteter tilbys medlemmene å være med på noen faste arrangmenter. Faste turer er en Vårtur med en til to overnattinger, felles helgetur til NAF Mc Landstreff og en Blåtur i august med en til to overnattinger. Deler av utgiftene dekkes av klubben. I tillegg prøver vi å sette opp søndagsturer i løpet av sommeren. Følg med på hjemmesidene og på Facebook.

For å lese mer om NAF Mc Innherred sine aktiviteter er det bare å klikke "Aktiviteter" i linja under, eller rulle nedover på sida og se Aktivitetskalenderen til høyre.

 

Informasjon kommer kontinuerlig! Og innspill fra medlemmene tas i mot med takk!

Har du NAF-medlemskap og kjører motorsykkel er du velkommen som medlem uansett alder, kjønn og type motorsykkel.

Vi har fokus på kjøreglede, miljø og sikkerhet!

Vårt kontonummer er : 4202 10 48547

Organisasjonsnummer: 988 483 249

Vi har nå Vipps! Vipps-nummer fås per SMS/e-post når det det skal betales inn til klubben i forbindelse med aktiviteter.

NAF Mc Innherred er tilknyttet Grasrotandelen hos Norsk Tipping!! I søkefeltet skriver du NAF Mc Innherred eller organisasjonsnummer 988483249.

Denne inntekten kommer godt med til våre aktiviteter i og med at vi nå kun har hjulskiftaksjoner på NAF Lokalavdeling Levanger Verdal.

Det er inngått avtale med Verdal Båt, Scooter og Mc om medlempriser på utstyr og bekledning, se Medlemsfordeler.

Det er også et tilbud fra Mc-Tuning i Trondheim på kjøreutstyr. Se Medlemsfordeler for detaljer.

NB!!! For å holde deg oppdatert er det viktig at vi har riktig telefonnummer og epostadresse! Dersom du ikke mottar SMS eller mail er det bare å gi tilbakemelding på e-post til nafmcinnherred@lokal.naf.no eller SMS til 48034581 slik at vi får ut informasjon til deg som medlem.