Vi var 13 personer og 9 mc'er som startet fredag morgen med destinasjon Kristiansund. Forøvrig med en hustrig start. Fra Orkanger gikk turen videre i bedre vær via Kyrksæterøra og "Statoilveien" forbi Tjeldbergodden til Kristiansund og hotell der. God drikke, mat og upåklagelig stemning der.

Dagen etter startet de 13 siste personene fra Verdal og kjørte raskeste veg til Molde mens vi tok turen over Atlanterhavsveien og ut til Bud hvor kaffe og vaffel ble inntatt.Vi kom faktisk fram samtidig til Hotell Molde Fjordstuer. Litt avslapping, litt godt å drikke og en god middag på det flotte hotellet samt en bytur med innlagt besøk ombord på Hurtigruta var kveldens aktiviteter før en rimelig tidlig kveld. 

Forresten; i Molde skjer det til tider rare ting. Agnes kom dit på sin Moto Guzzi Norge 850 og under oppholdet der vokste den til en Norge 1200......gratulerer med ny mc til henne!

 

Søndagen var det hjemtur, noen kjørte Atlanterhavsveien, noen E 39 og noen via Sunndalsøra og Oppdal.

Turen gikk i mildt sagt varierende vær, men det lite vi kan gjøre med det ut over å kle oss best mulig. Turen gikk såvidt undertegnede vet uten uhell.

J@tberg