Høst - tur helgen 20 – 22 September.

Som avslutning på sesonger har vi booket rom på Blix Hotel i Vik i Sogn, overnatting i Anexet, alle rom har bad.

Med gode priser fra hotellet og støtte fra klubben er prisen kroner 1500 for helgen per medlem, prisen inkluderer 2 overnattinger, 2 frokost, 2- retters middag Fredag og 3 – retters middag på Lørdag.

Avstand fra Knarvik til Vik  via Voss er 168 KM , eller ca 3 timer, alternative vegvalg finnes i rikt monn, via Kvanndal er det 216 KM eller i underkant av 4 timer.

Lørdag til fri benyttelse;

Turforslag, krysse Sognefjorden Vangsnes – Dragsvik, Gaularfjellet, via Sande, Vadheim, Høyanger og Balestrand tilbake, ca 200 KM, dersom det legges på 40 KM rekker en innom Førde i tillegg.

Mange småplasser kan nåes med sykkel langs Sognefjorden på veg nr 602.

For de som ønsker å bruke beina og få litt kulturell påfyll, har vi fått tilbud om følgende guidet turer, som betales av hver enkelt;

Alternativ 1:

Kort vandring rundt Vikøyri med det gamle strandsitjarmiljøet og båthusa, inklusive smaking av gamalost og bringebærjuice.  

Total tid ca 1 time.  Pris kr 125 pr person inklusive smaksprøver.

 

Alternativ 2:

Vandring til Hopperstad stavkyrkje, Hove steinkyrkje, Moahaugane gravhaugar, smaking av gamalost og bringebærjuice, rundtur på Vikøyri med det gamle strandsitjarmiljøet og båthusa. Totalt ca 3,5 timer.

Pris kr. 365 pr person inklusive billetter til kyrkjene og smaksprøvar.

 

Det finnes helt sikkert gode tur muligehter for de ønsker å bruke kroppen til litt mer enn å sitte på sykkel eller se på kulturminner.

 

Guidet tur må forhåndsbestilles, så gi beskjed om dette ved på melding, gi gjerne beskjed om andre ønsker for lørdag og eventuelle vegvalg til og fra Vik

Bindende påmelding snarest, men senest 6 September til Frode Leganger på mail legan@online.no, eller telefon 994 60 894.