Vi kjørte gammelveien og gjennom havna bort til Fannrem og videre E39 til Ellingsgården, som ble første stopp. Vi passerte en laserkontroll 300 meter før stoppen og kunne ikke annet enn å hilse høflig på de som stod å vinket andre inn til siden :-)

Vi kjørte så videre til campingen på Valsøya som egentlig var målet, med inntak av kaffe og is. Der lufta vi tanken om å kjøre om Surnadalen hjem i det fine været. 5 sykler valgte å kjørte om Kyrksæterøra, Våvatnet og hjem. Resten av gruppa fortsatte turen på flotte svingete veier til Surnadal. Hadde en kort stopp på utsiktsplassen over dalen da turleder Lars Liabø ønsket å vise frem hjembygda si. :-)

Videre til Skei for bensinfylling og inntak av kinamat på den lokale restauranten. Det var faktisk 20 varmegrader der! Et par deltagere valgte å gjøre denne stoppen så kort som mulig, dette for å rekke RBK-kampen (Kampresultat: RK-Brann: 5-2.) :-)

Kjørte så videre for en kort stopp og avskjed på Best Fannrem. Et par "gruskjørere  tok av på Bolme og kjørte over Resfjellet, de var nok lei av asfalt. På Fannrem møtte vi også  noen andre NAF-MC medlemmer på tur, det var Solveig med yngste sønn, og Mona og Siv. Siv hadde sin sesongstarttur denne dagen :-) (Velkommen på veien til Siv!)

Deretter oppløste gruppa seg og alle dro hjem, hvert til sitt. Nok en strålende søndagstur.

(Foto: Per Henry Skålvik)

(Foto: Per Henry Skålvik)(Foto: Svein Johansen)