Vårt klubbhus er plassert i en av byens mest populære "svipptur"-ruter i Trondheim. "Byneset rundt" er en tur svært mange motorsyklister tar som en liten formiddagstur og/eller ettermiddagstur, når muligheten byr seg. 

Vi har åpent klubbhus, med salg av kaffe, hver onsdag kl. 18:00 - 20:30 og hver lørdag kl. 12:00 - 15:00. Det selges også mineralvann.

Nettopp kjørt opp, planlegger å kjøre opp, skaffe motorsykkel, har nettopp kjøpt, har hatt motorsykkel i mange år, kjører masse hvert år, liten MC, mellomstørrelse, stor MC, Touring, Cross, Sport, Racing, Cruiser, Shopper, Custom? Fellesnevneren i dette er nettopp motorsykkel, og det er samlingspunktet for oss når vi møtes på MC-Kafé.

Velkommen skal du være, med eller uten, uansett merke, uansett alder! 

Så neste gang du er på "runden" en av disse ukedagene, ta turen innom! I tillegg til kaffe, kan vi garantere deg en god mc-prat med alt det innebærer, litt dekksparking og klare formeninger om hva det er som er den beste motorsykkelen :-) (Tips: Vi blir aldri enige om hva som er den beste, foruten den vi har selv da selvfølgelig)

Vår MC-kafé er åpen for alle, forutsetter ikke noe medlemskap i NAF for å delta i denne sosiale rammen!

Se etter låven vår, neste gang du er på "Byneset rundt tur"!