Her er en kort beskrivelse av hvordan. De generelle medlemsfordelene kan du lese mer om - både de generelle i NAF og de ekstra som følger med et NAF MC-medlemsskap. Og - ikke minst - på kjøpet får du også de lokale avtalene vi har gjort!
Innmelding skjer på følgende måte:

 

1. INNMELDING I NAF

For å bli medlem i NAF Mc Tromsø, må du først ha et medlemsskap i NAF. Her kan du velge et medlemsskap med eller uten veihjelp.

Det er verd å merke seg at om du velger med veihjelp, så gjelder dette også berging av MC om det skulle bli behov for det.

Du har mange fordeler av å være medlem av NAF uannsett hvilken tilknytning du velger, men altså så må et medlemsskap ligge "i bunn" før du kan bli MC-medlem.
De ulike medlemsskapene i NAF, fordeler og priser kan du sammenlikne her og finne ut hvilket som passer deg best. Alle medlemsskapene gir tilgang til innmelding i NAF-MC.

2. INNMELDING I NAF-MC

Når du nå er medlem i NAF, så kan du da velge å melde deg inn som MC-medlem. Dette koster kr. 210,- pr. år i tillegg til det medlemsskapet du har valgt i NAF. Viktig at du da velger den klubben som er nærmest deg for å få mest mulig utbytte av de arrangement, sosiale sammenkomster og annet i regi av klubben som du da blir en del av.