Klubben har i 2022 fornyet og forbedret avtalen vi har hatt siden 2016. Denne gjelder kun for deg som er medlem av NAF MC (uansett lokal klubb!). Gjennom denne er du sikret byens garantert beste pris på dekk fra Dunlop og flere andre merker (dekk i flere kvaliteter/priseklasser).


Som medlem i NAF MC får du følgende rabatter:

Dunlop 30%

Pirelli 30%

Michelin 20%

Metzeler 20 %

 

Arbeidspriser 2022

Omlegging/balansering                                 320,- inkl. mva. pr. hjul

Hjulskift av/på sykkel                                     175,- inkl. mva. pr. hjul

Servicepriser gjelder kun ved kjøp av dekk hos DekkTeam avd. Tromsø. Ved montering av dekk kjøpt andre steder gjelder til enhver tid gjeldende prisliste.

Ved spesielle sykler/felger der service går utover normal tidsramme må nettopriser regnes basert på arbeidsmengde og volum.

DekkTeam Avd. Tromsø forbeholder seg retten til å reservere seg mot å montere/demontere hjul på sykkel dersom vi ikke har tilstrekkelig kompetanse på gitt modell, eller om ønsket hjulutrustning ikke er godkjent til kjøretøyet.

Avtalen gjelder for alle NAF MC medlemmer, men kun hos Dekkteam Avd. Tromsø.

Betalingsbetingelser kontant/kort/vipps.

 

Vårt utgangspunkt er at du som medlem i NAF MC skal slippe å sjekke andre alternativer - og være trygg på at du både får gode dekk, en solid leverandør med høy servicegrad og dette til en god pris.Ta kontakt med DekkTeam Tromsø for en pris akkurat til din sykkel.


Men husk – våre avtalte priser gjelder bare deg som er medlem av NAF MC!

Kontaktinformasjon:

Dekkteam AS avd Tromsø ,Skattøraveien 50, 9018 Tromsø    

Butikk    Telefon 77 68 21 09     tromso@dekkteam.no

Oversikt over våre andre lokale medlemsfordeler finner du her.