MC-klubben NAF MC Oslo tok avgjørelsen på stedet etter en svært hyggelig MC-happening på Rikshospitalet på klubbkvelden sin torsdag 29. august om å ha det som et årlig arrangement og muligens 2 ganger i sesongen.

Samarbeid mellom NAF MC Oslo og sykehuset

MC-dagen for barna på Rikshospitalet var et samarbeid mellom MC-klubben NAF MC Oslo og Barne- og ungdomsavdelingen ved Kvinne- og barneklinikken. Det ble også i 2007 arrangert et slik tiltak hvor NAF MC Oslo stilte med noen sykler på sykehuset.
NAF MC Oslo ble spurt om å arrangerer dette under det årlige kjørekurset av Ram Gupta. Ram Gupta roste klubben for å ha gitt penger til barneavdelingen.

- Barna og foreldrene var strålende fornøyde og koste seg. Dette var en fin opplevelse for barna, og vi er veldig glade for at NAF MC Oslo kunne gjøre dette for oss, sier klinikkens fritidsleder Anders Brørby.

- Vi er definitivt positive til at klubben vil gjøre det til et fast arrangement hos oss, sier han.

De fremmøtte barna fikk ta på syklene, prøvesitte og skru på gassen. De barna som kunne, fikk seg en liten kjøretur i full MC-drakt og tøff helhjelm. NAF MC Oslo vil takke Bullfigther Oslo for støtten til kjøreutstyr.

Følgende ble sagt om opplevelsen denne dagen:

- Tusen takk for et veldig fint tiltak for våre syke barn! sier Marius Johannessen fra Vestby, pappaen til Hedda (13) som fikk kjøre motorsykkel for første gang.

- Utrolig gøy! Jeg var ikke redd i det hele tatt, stråler Hedda etter en liten runde på sykkelen til kirurg Pål-Dag Line, som stilte med sin store BMW sammen med 40 andre motorsyklister.

- Veldig hyggelig å være med på litt annet enn en rene sykehusting, sier en smilende Pål-Dag Line.

Dagen litt lysere

Klubbleder Leif Holmen er også fornøyd: - Vi håper vi har gjort dagen litt lysere for barna på sykehuset. Og veldig artig at så mange av våre medlemmer kunne stille! Medlemmene og de tillitsvalgte i NAFMC Oslo som møtte fram syntes det var kjempehyggelig å stille opp for barna og foreldrene på OUS.