Planen var i utgangspunktet at det meste skulle skje ute i butikkene hos forhandlerne, men med Covid19 situasjonen på alle kanter ble det besluttet å kjøre arrangementet digitalt.

I løpet av en uke har nyheter om MC i alle former blitt distribuert digitalt i alle MC-kanaler i den hensikt å kick-starte MC sesongen.

NAF MC bidro her med å dele informasjon i sine kanaler og Facebooksiden til NAF MC var utgangspunktet for informasjonsspredning.

Da var på forhånd satt opp et innholdsrikt program for uken for å dekke opp om aktuelle temaer som kunne være av interesse. Podcaster ble spilt inn på forhånd med Rolf Marthinsen i Motor24.no og intervjuer ble gjort i forskjellige kanaler og ble distribuert i blant annet MC-avisa og på Reitwagen.no.

Noen av temaene under Motorsykkelens uke var:

  • NMCU og NAF MC.
  • Fokus på kjøreglede og det å være turist i eget land i 2021.
  • Fokus på MC og næringsutvikling.
  • Vekst i antall kvinner på motorsykkel – Damer på MC.
  • Rekruttering – Ungdom på MC.
  • Moderne MC-er, digital utvikling, elektrifisering – MC inn i fremtiden.
  • Enkel teknisk vedlikehold på MC.
  • Førstehjelp.

NAF MC fikk æren av og kickstartet uken sammen med NMCU i podcast på Motor24.no. Som representant for NAF MC stilte May Liss Urang, leder i NAF MC Oslo. Hør podcasten her: Motorsykkelens uke Episode 1 by Rolf Marthinsen (soundcloud.com)

I løpet av uken var det flere spennende podcast og intervjuer med gode temaer for oss motorsyklister.

Jennie K. Urang fra NAF MC Oslo fortalte om hvordan det er å være ung og uerfarne fører, og hvordan hun ble mottatt i klubben. Intervjuet kan du lese her: Stadig flere unge kjører MC: Rekruttering og ungdom - Reitwagen

Kirsti Holden, leder i NAF MC Aust-Agder setter fokus på hvordan det er å være kvinnelig MC fører. Intervjuet kan du lese her: Jeg kjører selv (mcavisa.no)

Tore Bergstrøm, også fra NAF MC Aust-Agder forteller til MC-avisa om sine forventninger til kommende sesong: Intervjuet finner du her.  Tore Bergstrøm – forventninger og MC-gleder 2021 (mcavisa.no)

I tillegg til intervjuer og podcaster ble det lansert både nettsider og nye motorsykkelmodeller denne uken. Alt i alt en innholdsrik uke med mye spennende på programmet for oss som liker motorsykler. Dato for Motorsykkelens uke 2022 er allerede satt og blir 14-20 februar.

Digital logo - Digital informasjonsuke.jpg