Les gjerne mer om organiseringen av NAF MC og om aktivitet i noen av klubbene. Her finner du også informasjon om klubbenes web-sider og facebook-sider. Under Nyhetsfanen over finner du de siste nyhetene fra NAF MC.

NAF MC har fokus på sosiale aktiviteter og trafikksikkerhet. Medlemmer får tilbud om blant annet kjøretekniske kurs, temakvelder, treff samt større og mindre turer.  Tilbudene varierer fra klubb til klubb – men et positivt og sosialt miljø hvor du ønskes velkommen finner du alle steder! 

NAF MC er ikke bare for den svært aktive motorsyklisten - men også for deg som har en sykkel som du er glad i og bruker av og til. Kanskje har du ønsket noen å kjøre en søndagstur med - eller litt mer tilnærimg til sykkelen om dette skulle være av teknisk art eller tips rundt kjøringen. Klubbene er svært åpne - også for akkurat deg!

Du finner sikkert en klubb nær deg – og det arbeides også med opprettelse av nye klubber.

Sikkerhet er viktig og NAF jobber aktivt sammen med NMCU for å heve motorsyklistenes kompetanse med mål om å redusere antall MC-ulykker. Derfor har vi lagt mye energi ned i å kunne tilby kurset "Sikker på Mc" over hele landet.

Hvorfor ikke like godt melde seg inn i NAF MC og bli en del av et stort og unikt miljø?

               Her kan du melde deg inn i din NAF MC-klubb!