Arrangørene sier stolt at om du skal prioritere et treff i år – så bør du ikke være i tvil om hvilket du skal velge! Og er du en av de mange som ikke har vært på et mc-treff tidligere – arrangørene lover de skal gjøre sitt ytterste for at du skal finne deg til rette.

Arrangørene NAF MC Harstad og NAF MC Tromsø påstår de full kontroll i forhold til sin målsetting om å arrangere det beste NAF MC landstreff noensinne.De har i alle fall startet friskt med aktiv markedsføring både i forhold til klubbene, gjennom vårt forrige nyhetsbrev og ikke minst gjennom Facebook.

I og med at svært mange kjører mange mil for å komme til treffet har de også laget flere ruteforslag – disse ligger på hjemmesidene for treffet. I tillegg har NAF MC Møre & Romsdal meldt inn nok et godt tips– en gruppe fra klubben frakter syklene med båt til til Kirkenes og har laget en flott kjørerute sørover med fokus på å unngå hovedveger– hvor de også selvfølgelig skal på treffet. Les mer om blant annet dette på treffets facebooksider

Lansering av at påmeldingen til treffet er åpnet skjedde på årets NAF MC-seminar som gikk av stabelen i mars i Harstad (bilde) – Vågsfjordens perle og en av landets stolteste byer. Og det gikk ikke mange minuttene før de første påmeldingene tikket inn – og slik har det fortsatt.

                Les mer om treffet og meld deg på!

Her finner du informasjon om påmelding, bosted og ruteforslag – og følg gjerne treffet på Facebook!