Datoen for NAF MC landstreff er satt til 8-10. juli 2016.  Mange vil nok kombinere dette med Norgestreffet i Salten helgen før! Arrangører er de lokale klubbene i Harstad og Tromsø.

Beliggenhet for treffet er midt i Hålogalandsregionen, så det er rike muligheter for kortere og lengre turer knyttet til treffet. Blant alternativene er turer til Kvæfjord, Lofoten, Vesterålen, Senja og Tromsø eller videre nordover mot Nordkapp, eventuelt østover mot Narvik og Riksgrensen.

Arrangørene satser på å gjenta suksessen fra landstreffet på Offersøy i 2008.

For de som ønsker å løpende informasjon knyttet til landstreffet og aktiviteter rundt dette er det opprettet en egne facebooksider for NAF MC landstreff. Sidene er pt ikke særlig innholdsrike – men utover vinteren vil de fylles med både informasjon om treffet, turmuligheter, lokale aktiviteter med mer. Følg utviklingen av treffet og få informasjon om turforslag mm.

Følg NAF MC Landstreff på Facebook  

Det vil også komme andre muligheter for informasjon og påmelding etter hvert.

Årets NAF MC Landstreff ble arrangert på Skaslien i Kirkenær 12.-14. juni med NAF MC Solør, Vinger og Odal som arrangør. Over 100 NAF MC medlemmer fra hele landet deltok på treffet som ble meget vellykket.