NAF MC Hadeland

 NAF MC HADELAND - NY KLUBB i 2016

Onsdag 27.4.16 vart NAF MC Hadeland stifta. Det møtte 11 stykker som viste sin interesse for å danne denne klubben. Det vart dannet en komite som består av Sven Erik Solstad (leder) Tor Lund (Sekretær) og Jan Iver Bartnes (kasserer). Vi er i startgropa og har hatt de vanlige kjøreturene våre. For at det ikke skulle bli for mye, valgte vi å møtes annenhver tirsdag. Det har vært variabelt frammøte, men vi har kjørt om vi bare har vært to stykker. 

7. mai stilte vi opp på bil og motordag i Brandbu med nytrykte t-skjorter og banner. Sommeren gikk og juli måned hadde vi "ferie" ettersom mange var på turer med egen familie. I begynneslen av august hadde vi planlagt en tur til Sogn, men den regnet bort for oss. Til tross for det er vi positive og ser fremover med videre planlegging.

Et punkt som vi jobbet mye med var å skaffe oss klubblokale Vi har i skrivende stund fått tak i lokale som vi deler med bla am-car klubben. 

Følg NAF MC Hadeland på Facebook.

 

NAF MC Oslo Barnas dag på Rikshospitalet 2016

NAF MC OSLO - BARNAS MC-DAG PÅ RIKSHOSPITALET

Barnas MC-dag på Rikshospitalet har nå blitt en tradisjon for NAF MC Oslo. Vi hadde et arrangement i 2007, og i 2013 ble vi utfordret på gjøre det igjen.

Siden 2013 har dette derfor vært en årlig happening for oss, også kalt «høstens vakreste eventyr». I år fant vi også tid til å kjøre arrangementet i juni, mens høstens MC-dag på Rikshospitalet denne gangen gikk av stabelen torsdag 8. september. Mange medlemmer stilte opp, i tillegg hadde vi invitert med oss MC-Politiets som stilte med Christina og Lars på hver sine politimotorsykler og Brannmuseet i Oslo.

Dette syntes barna var veldig gøy. Spesielt når de fikk sette på blålys og sirener. Og som et av våre medlemmer kommenterte «dette er et arrangement som gir tilbake så mye, mye, mye mer enn det lille vi selv bidrar med».

Fra Anders Brørby, aktivitetslederen på Rikshospitalet, fikk vi denne tilbakemeldingen: «Tusen takk for nok et strålende og meget vellykket arrangement! Dette er en kjempeflott tradisjon, og deres innsats utgjør en skikkelig positiv forskjell for barna her på huset. Gleder meg til vi sees igjen!»

 Følg NAF MC Oslo på Facebook!

 

NAF MC Tromsø Odd-Ivar Jensen medlem 224

NAF MC TROMSØ FEIRER MEDLEM NR 224.

I Tromsø finner vi en klubb som har mange kvaliteter - og tre av dem er aktiv markedsføring, synlighet og tilstedeværelse. 

Vi gratulerer Hans Robert Olsen fra Storsteinnes som medlem nr 224 i NAF MC Tromsø! Med dette har klubben nådd ett av sine mål - en fordobling av medlemsmassen siden klubben ble revitalisert for vel 4 år siden. Neste milepæl er 250 medlemmer hvor de også nesten er i mål. De lover at også dette medlemmet vil bli markert og feiret.

På bildet ser vi fra venstre klubbens nestleder Odd Ivar Jensen sammen med den glade vinneren Hans Robert og hans Goldwing 1800. Premien ble et gavekort fra vår samarbeidspartner Jobb & Fritid As - og ble utdelt på Nord-Norge Treffet 2016 - HARSTAD.

Hans Robert forteller at hovedgrunnen til innmelding var at han allerede hadde hovedmedlemsskap i NAF - og ved å bruke noen småkroner på mc-medlemsskap fikk han også redning for motorsykkelen. Dette selv om han opplever GWén som en av de mest driftssikre mc som finnes. Alle de lokale avtalene i NAF MC Tromsø kom som en positiv overraskelse for han. Disse kan du lese mer om på www.naf.no/nafmctromso/avtaler

Klubben ønsker velkommen i et trivelig miljø og tar gjerne imot akkurat deg som medlem!

Følg gjerne NAF MC Tromsø på Facebook - det gjør mer enn 750 andre motorsyklister!

 

NAF MC SVO

NAF MC SOLØR, VINGER OG ODAL (SVO) - PÅ TUR!

NAF MC Solør, Vinger og Odal har dette sommerhalvåret vært tilstede på ”dager” i området sammen med NAF SVO. Klubben har vært på Grinder, Roverud, Lundersæter, Brandval og på Tour of Kids på Flisa og Brandval. Vi har stilt med 1-4 sykler og interessen for NAF sin stand har vært stor. Mange har vært innom for å se på materiell, prøve kollisjonsvekter, promillebriller eller bare for ta en titt på MC eller for å ta den uformelle praten om MC og sikkerhet. Hyggelig at vi har klart å verve noen nye medlemmer under disse dagene.

Følg NAF MC SVO på Facebook! 

 

NAF MC Oslo oppfriskningskurs 2016

NAF MC OSLO - OPPFRISKNINGSKURS.

I år la NAF MC Oslo om kurskonseptet sitt og flyttet fra Vålerbanen til Trøgstadbanen. Kursene ble gjennomført søndag 22. mai og søndag 29. mai hvor det ble avholdt et kurs på formiddag og et kurs på ettermiddag begge dager. Totalt 4,5 timer pr. kurs inkl. pause.

Alle kurs var fulltegnet og begge disse dagene var det regnvær, men det var likevel få deltagere som uteble.

Vi må jo innrømme at det å endre på et veletablert kurskonsept for NAF MC Oslo, som har blitt avholdt i mange år, var veldig spennende. Kurset ble tatt godt i mot av kursdeltagerne og vi fikk gode og nyttige tilbakemeldinger. Mange syntes det var mer krevende å kjøre på en gokartbane med mange krappe svinger, mens noen savnet den høye farten man kan oppnå på Vålerbanen. De aller fleste var uansett svært godt fornøyd med gjennomføringen av kurset. 

Vi hadde med oss egen fotograf og det var populært. Mange deltagere ga uttrykk for at det er stas å kunne se bilder av seg selv på banen. 

 Følg NAF MC Oslo på Facebook!