NAF MC Trondheim – alltid en tur!

NAF MC Trondheim har en lang og god tradisjon for å ha et omfattende turprogram med både planlagte helge- og søndagsturer!

NAF MC Trondheim

Informasjon om turmål, lengde og oppmøtested for turene spres via klubbens web- og facebooksider. I tillegg bruker flere av klubbens medlemmer NAF MC Trondheims facebooksider for å invitere til spontane turer - det er jo alltid sosialt å ha noen å kjøre sammen med.

Ved starten av året setter turkomiteen i NAF MC Trondheim opp en liste over 10 søndagsturer som blir lagt ut som arrangement på Facebook.  Disse søndagsturene er åpen for alle motorsyklister og en viktig kanal for rekrutering av nye medlemmer til NAF MC Trondheim.

Alle fellesturer, søndagsturer og mange av ad-hoc turene foregår på asfalt. Men en ny trend de siste årene er at mange av de aktive medlemmene har skaffet seg MC nr. 2 i form av en ”grusmc” til bruk på grus- og skogsveier.

Mange av oss har hentet inspirasjon fra MC-bladets artikkel om Norge på langs via grusveier. Og oppdagelsestur sammen med venner, på lokale grus- og skogsveier er en ny måte å bli kjent med lokalområdet. En observasjon er at veldig mange av øvelsene fra NAF MC trafikksikkerhetskurs også kan øves på grusveier, og da med langt lavere hastighet og risiko.

NAF MC Trondheim på Facebook

 

NAF MC Tromsø – tradisjonell softistur

En av de årlige suksessene til klubben i Tromsø er å invitere alle motorsyklister på en tur hvor det spanderes kaffe og softis.

En glad gjeng klar for softistur!

Årets tradisjonelle softistur gikk av stabelen en godværsdag i august. 36 motorsykler med totalt 41 personer fikk med seg godværsturen til Vollan Gjestestue hvor kaffe og softis ble servert.

Underveis til målet - softistur

Vollan gjestestue er et naturlig samlingssted for motorsyklister 7 mil utenfor Tromsø – et sted hvor du ofte havner uansett hvilken turrute du velger sør for Tromsø.

NAF MC Tromsø har også derfor forhandlet fram et godt tilbud til ALLE motorsyklister - NAF MC Kombo (kaffe og softis til spesialpris kr 50,-). Be om dette neste gang du er innom der!

For klubben er softisturen et enkelt arrangement som både er sosialt, inkluderende rundt en felles interesse og forteller omverdenen at NAF Mc er en god klubb å høre til. Oppmøtested er selvsagt det lokale NAF-senteret.

Etter en trivelig prat i sola på Vollan rundt is og kaffe valgte grupper ulik veg hjem. Takk til alle som var med - og velkommen igjen neste år!

NAF MC Tromsø på facebook

 

NAF MC Oslo – Barnas dag på Rikshospitalet

Barnas MC dag på Rikshospitalet ble i år arrangert torsdag 3. september. I forkant av arrangementet  hadde responsen hadde vært enorm fra medlemmenes side.

Gøy å sitten på en politisykkel

Barnas dag på rikshospitalet

Nokså mange av medlemmene signaliserte at de ville delta på arrangementet! I NAF MC Oslo var derfor spenning rundt hvor mange som ville stille på arrangementet i år. Leif Holmen, ansvarlig for koordinering mellom NAF MC Oslo og aktivitetsleder på Rikshospitalet, var strålende fornøyd med oppslutningen. Vi telte over 40 mc'er og det var strålende vær. Politiet i Oslo stilte i tillegg med 2 mc'er. Det var på forhånd avtalt hvor mange mc'er som skulle kjøre med barna og hvilken rute som skulle kjøres. For de barna som var friske nok ble det opptil flere turer på syklene. De som ikke turte eller var i stand til å sitte på fikk lov å klatre på mc, starte litt, vri litt på gassen, tute litt m.m.

Barnas dag på rikshospitalet - gjengen samlet

I år hadde vi også vært så heldig å få med oss en skikkelig mc hund, Kompis. Og han var klar for klapp og kos for de som ønsket det. Til barnas store begeistring fikk de også lov til å sitte på med onkel politi, og det måtte lokkes med både pølser og brus for at barna skulle gi fra seg passasjersetet til neste mann i køen.

NAF MC Oslo på Facebook

 

NAF MC Harstad – 20 år i 2015

NAF MC Harstad feiret 20-årsjubileet lørdag 10.oktober med festmiddag for medlemmer og innbudte gjester.

20-årsjubileum i 2015

Feiringa skjedde på restaurant Hoelstuen i Harstad. Dette ble en minnerik festaften med nydelig mat og drikke. Gjestene fikk en gjennomgang av klubbens historie, med tilbakeblikk på mange fine turer og opplevelser med gode NAF MC venner.

NAF MC Harstad ble stiftet 1 . mars 1995 og har sine lokaler et stykke utenfor byen.

NAF MC Harstad på Facebook

 

NAF MC-klubbene på nett

Det er flere muligheter til å følge aktiviteten i klubbene – både gjennom klubbenes egne web-sider og Facebooksider!

Mange av klubbene har egne Facebook-sider, og alle klubbene har hjemmesider under www.naf.no/mc. Aktiviteten på de ulike hjemmesidene varierer imidlertid sterkt. Noen av klubbene tilbyr vinterlagring, og noen er aktive i forhold til å forhandle lokale rabatter samt andre fordeler for medlemmer av NAF MC.

En god samarbeidspartner for NAF MC!

Bildet viser motorsykkelparkeringen utenfor Amalie Hotel i Tromsø – med plass opp til 16 sykler. Her finnes en lokal avtale for alle NAF MC-medlemmer hvor du både får en god pris, den service du forventer – og om du kommer på mc kan denne trygt parkeres under oppsyn fra resepsjonen.

Her finner du klubbene på Facebook :

Klubb – hjemmesider

Facebook

NAF MC Romerike

www.facebook.com/nafmcromerike

 

NAF MC Aust-Agder

 

NAF MC Hallingdal

 

NAF MC Ringerike

www.facebook.com/groups/154360184627537/

 

NAF MC Alta

 

NAF MC Solør, Vinger og Odal

www.facebook.com/NAF-MC-SolørVingerOdal-176025395888673/timeline/

 

NAF MC Bergen

www.facebook.com/groups/155262572597/

 

NAF MC Indre Hordaland

 

NAF MC Nordhordland

 

NAF MC Møre og Romsdal

www.facebook.com/NafMcMoldeOgOmegn

 

NAF MC Innherred

www.facebook.com/NAF-Mc-Innherred-285965929515/timeline/

 

NAF MC Mjøsa

 

NAF MC Valdres

www.facebook.com/Naf-mc-valdres-462941450389699/timeline/

 

NAF MC Oslo

www.facebook.com/NAFMCOslo

 

NAF MC Jæren

 

NAF MC Stavanger

www.facebook.com/groups/583631925046424/

 

NAF MC Trondheim

www.facebook.com/NAFMC

 

NAF MC Notodden

 

NAF MC Tromsø

www.facebook.com/naf.mc.tromso

 

NAF MC Harstad

www.facebook.com/groups/41115748998

 

 

NAF MC Sørlandet

www.facebook.com/Nafmcsorlandet

 

NAF MC Vestfold

www.facebook.com/groups/107612311673/

 

NAF MC Sarpsborg og Rakkestad

www.facebook.com/nafmcsara