SISTE NYTT fra Styret NAF Asker og Bærum, med vedtak i dag tirsdag 14.04.09
50% av Grasrotandelen øremerkes og tilbakeføres de aktive i NAF Asker og Bærum Motorsport.

Statuttene kommer senere, men prinsippvedtaket er endelig på plass og skal forhåpentlig vis gi de aktive et øket økonomisk bidrag.

Så her er det bare å sette igang å verve i teamene. 30 spillere  passerer et bidrag på ca. 20000.- kr. ved åsskiftet.

Potensialet totalt for Asker og Bærum er 9 mill + 10% som kommer fra nett og mobilspill.
Klubben vil bruke NAF dagen og andre muligheter til å verve flere som bidrar i potten.

Støtt klubben når du Tipper eller spiller Lotto, her er det er enkelt.

For å lagre strekkoden på din pc, høyreklikk på strekkoden og velg "lagre som". Trykk deretter LAGRE.

Vil du gi din støtte til NAF AVD ASKER OG BÆRUM?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i NAF AVD ASKER OG BÆRUM!

NAF AVD ASKER OG BÆRUM Organisasjonsnummer: 871488282

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 871488282 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!