Klubbmesterskapresultater 2016.

OBS: Deltagere i RALLY og SPRINT trenger IKKE å sende inn resultater, de holder Kjetil og Preben styr på!

Hei igjen.

Vintersesongen nærmer seg slutten. Her følger oppdaterte lister etter tre løp i sprintrallymesterskapet og to løp i rallymesterskapet.

SPRINTRALLY/RALLYSPRINT

Her har 10 førere tatt poeng.

Jarle Lippert har tatt teten mens Anders Grøndal og Kenneth Johnsrød deler annenplassen så langt.

11 kartlesere har tatt poeng.

Ole Andresen leder, Ørjan Munkvold følger på annenplass mens Eirik Borge og Malin Lippert deler tredjeplassen.

RALLY

9 førere har tatt poeng.

Bernt Kollevold leder med Anders Grøndal på andre- og Kenneth Johnsrød på tredjeplass.

9 kartlesere har også tatt poeng.

Ove Johnny Andersen er i teten. Eirik Borge følger på andreplass mens Ola Fløene har inntatt tredjeplassen.

Nå venter Numedalsrally nå til helgen og etter dette løpet sender vi ut en ny oppdatert liste etter vintersesongen.

Minner på at det i år er de fire beste resultatene i hvert klubbmesterskap som er tellende når poengene skal sluttføres på slutten av året.

Preben Berg

Hei alle sammen.

Først og fremst tusen takk for fantastisk innsats i løpet av vinteren. Det er imponerende at hele 34 personer har hjulpet til på de tre arrangementene som har inngått i funksjonærmesterskapet nå i vinter: Vinter Challenge, Sigdalsrally og Rally Finnskog.

Til tross for at ikke Flesbergsprinten og Rally Sweden inngår i vårt mesterskap er det flere av oss som skal hjelpe til også der nå til helgen. Dette gjelder også Numedalsrally senere i februar.

Funksjonærmesterskapet fortsetter nå med Rally Sørland 30.april og Aurskog-Høland Rally 4.juni.

Jeg tar imot påmeldinger allerede nå hvis man kan bidra på disse løpene, men vil også sende ut mer informasjon senere.

Med vennlig hilsen Preben Berg

2015 historien.

Poeng etter 7 løp i NM 2015

Bernt Kollevoll leder som fører og Tom Andre Haldammen  leder som kartleser etter Aurskog Høland.

Oppdatering fra vår Notarius Publicus Kjetil Braathen

Følgende har tatt poeng i funksjonærmesterskapet hittil:

20 poeng(full pott etter fire runder). Sigdal, Finnskog, Sørland og Aurskog:

-Jan Inge Dagestad, Stian Dagestad, Julie Taje, Rita Taje, Morten Taje, Willum Kjeserud, Per Arnt Nilssen og Petter Stenseng.

15 poeng

-Anne Grethe W Johnsen, Maria Taje, Per Martin Stenseng Høie, Vidar Sommer, Simen Nordheim Berg og Preben Berg.

10 poeng

-Paul Heyerdahl, Vidar Holum, Karen Jenssen og Mina Sabir.

5 poeng

-Jan Høvik, Aasmund Kleve, Caroline Sommer Korneliussen, Einar Korneliussen, John Erik Nilsen, Oddvar Moland, Svein E Hansen,

Jan E Brustad, Kjell Selvik, Ingunn Stenseng, Hannah Jenssen, Arild Berg og Cato Berg.

Preben Berg