Ikke glem codeordet Rally Telemark, dette gir støtte til vårt arr. og rammebetingelser som gjør det mulig å gjennomføre Rally Telemark.

 

Kontakt: ebbe.jacobsen@fartskriver.no

Informasjonen som fylles inn, er tilgjengelig øyeblikkelig, slik at administrasjonen kan reduseres kraftig i hele virksomheten.
SAFE reduserer eventuelle avvik i informasjon fra sjåførenes side og øker bedriftens effektivitet.
Det er et papirløst system, og sparer ikke bare miljøet, men effektivisererer også ressursutnyttelsen i din bedrift!
   
I tillegg til at sjåføren kan skrive inn informasjon, er det også mulig å laste opp bilder for dokumentasjon og underbygging av hendelser!
I SAFE kan en bedrift deles inn i forskjellige avdelinger, og gjør det derfor enklere å følge hver avdeling, i tillegg til hver bil og sjåfør.
 
Safe tilbyr sjekklister i forhold til kjøretøy, trailer overtakelse, trailer levering, henger overtakelse og henger levering.
Det er tilrettelagt for å rapportere og administrere HMS ulykker, nestenulykker, skader og avvik. Dette gir administrasjonen mulighet til å løse situasjoner og hendelser omgående!
 
Sjåførene kan registrere sin arbeidstid effektivt via SAFE ved å logge inn når de starter sitt skift og logge ut når de er ferdig for dagen. Det er også en registrering når man fyller drivstoff, Ad
Blue, Spylervæske og eventuelt annen væske. Dette bidrar til økt kostnadskontroll i bedriften, og øker eierskapsfølelsen av bilen for hver enkelte sjåfør.
 
Registrer, dokumenter, administrer og kommuniser på en effektiv måte med SAFE! Les mer her...
 
Se introduksjonsvideoen her...
 

 

 
Vennlig hilsen/ Best Regards
Fartskriver Solutions AS
 
Ebbe Jacobsen
CEO

Mob/Cell: + 47 90 14 35 50
Skype. ebbe.jacobsen