Styreleder Stig Wettre-Johnsen og leder av NAF Motorsport Asker og Bærum Petter Stenseng kan stolt fortelle om vidreutvklingen av den gamle rallypotten til ny motorsportspott som favner de fleste grener innen motorsport.
Sammen med Utviklingsstipendet og Grasrotandelen gir dette et raust bidrag til de aktive unge som gamle. Fordelen med vår nye system er at det er transparent og åpent for medlemmene.

Stig Wettre-Johnsen styreleder NAF avdeling Asker og Bærum fra v. og Petter Stenseng leder av NAF Motorsport Asker og Bærum

Her finner du regler (pdf) for vårt Utviklingstipend og Motorsportpott 

Utviklingsstipend

I tillegg har styret i NAF Asker og Bærum  utarbeidet et Utviklingsstipend som kan deles ut til en eller flere deltagere fra NAF Motorsport Asker og Bærum.

Dette er tiltenkt førere/co-drivere som viser en positiv utvikling i sin(e) karriere(r) og som også representerer klubben på en tilfredsstillende måte.

Nærmere regler står skrevet i vedlegg se link over.

Dette er premier som blir delt ut ved vår årsavslutning/julebord på Geilo 11-13.desember 2015

 Motorsportspotten

Styret i NAF Asker og Bærum har vedtatt å endre navnet Rallypott til Motorsportspott og øke totalpotten til våre deltagere til hele 100.000,- 

Kravene til dette er deltagelse i klubbmesterskapet i rally og deltagelse i NM/Norgescuper etc. for andre motorsportsgrener.

Nærmere regler står skrevet i vedlegg se link over.

Dette er premier som blir delt ut ved vår årsavslutning/julebord på Geilo 11-13.desember 2015.

 

Grasrotandel

Vi har også Grasrotandelen:

Motorsportskomitèen besluttet i 2008 at 50 % av innkommende midler fra grasrotandelen til Norsk Tipping  skal deles ut til en eller flere utøvere eller en ildsjel i NAF Motorsport Asker og Bærum. 

Grasrotandelen deles mellom klubb og aktive. Av ca. kr 120 000,- totalt siden 2008 har halvparten ca. kr 60 000.- gått til klubbens aktive medlemmer.

Dette er premie som blir delt ut ved vår årsavslutning/julebord på Geilo 11-13.desember 2015.

Grasrotandelen delt ut på Geilo til Stian Dagestad bilcross og Marcus Påverud racing, prisutdeler Vidar Holum