Vi ønsker Kenneth og Eirik velkommen i klubben og gleder oss til å følge de i NM.

Da er årskontroll unnagjort, og det drar seg til i garasjen. En fornøyd Kenneth forteller at nå blir det endelig tilbake i rallysporet igjen etter 4 års pause. Ny bil, ny helt fersk kartleser Eirik Borge som aldri har sitti på før og ny klubb:) Eirik og jeg er gode kompiser fra Moss men vi bor begge i Oslo og nå skal han altså få prøve seg som kartleser. Så blir spennende å se om han takler oppgaven. Vi satser på å få kjørt resten av NM mens vi jobber mot full sesong neste år. Sponsorjakten er i gang, men bilavtalen kom i land først rett før jul. Jeg og Veronica Engan kjørte denne bilen i 08. Etter det har den stått rolig til nå. Så da måtte en del oppgraderes som hadde gått ut på dato. Vi gleder oss til lørdag, som rett og slett blir å ta som et fint testløp.

 Vi kan også fortelle at Kenneth har flere konkurrenter der han vokste opp.
Nærmere bestemt Våler i Østfold. Han vokst opp og gått på skole sammen med både Mads Østberg og Eyvind Brynildsen.  Så her er en til som setter Våler og Moss på kartet.

Det meste av forberedelsene går etter planen , men noen endringer er ikke til å unngå siden dessverre så dukket ikke restriktoren opp igår så jeg må kjøre med gammel 32 mm til lørdag. Men men. Det får gå. Litt mindre power, men som sagt er opplæring av kartleser som er hovedfokuset.

Litt mer som kommer på plass før Finnskog og Numedal,  men vi får kjøre med det vi har så lenge avslutter en tent Kenneth som gleder seg til å komme bak rattet igjen.

Useedede førere. Klasse 1-9
78 Kenneth Johnsrød NAF Motorsport Asker&Bærum Mitsubishi Evo 9 A 3 13:08:00
Eirik Borge NAF Motorsport Asker&Bærum Kenneth Johnsrød

 Siste just av pod før start.

Da ble det stopp før start på siste etappe desverre Progresjonen etter pausen var veldig bra og Eirik Borge som helt rookie kartleser taklet oppgaven bedre og bedre. Bensinpumpen var fortsatt i fukehumør, men før start låste girkassen seg og vi kom ikke av flekken. Fikk flyttet bilen vekk fra start men kunne konstatere hull i girkassen. Ser ut som framdiffen har havarert. Så nå får vi hjem og åpne dette å se hvordan mulighetene for neste helgs rally Finnskog er.