Les om Mina her i pdf artikkel..... Hun fortelle om sin bilcross karriere.

 

Team Gjøviks Julie Taje blir 17 år den 6.september.
Går på Gjøvik Videregående Skole, linje: Helse og oppvekst. Tenker på å bli barne og ungdomsarbeider.

Så langt har jeg kun vært med på ett løp på Hamar, som jeg kjørte som debutant. Det jeg syntes er gøy med bilcross er spenningen, farten og miljøet. Det å stå på startplata for første gang var spennende og nervepirrende. Bilen er veldig god å kjøre og går veldig bra.

Jeg har ikke noen spesielle drømmer innen for bilcross, jeg vil bare ha det gøy og  få kjøretrening. Mitt neste løp håper jeg blir på Gol, lørdag 30.

Mai, hvis bilen blir ferdig til det. Jeg spiser som regel ikke så mye før jeg skal kjøre, med det jeg spiser er en yoghurt og en baguett.

Det er bra med støtte fra familie og foreldre fordi da vet du at noen støtter deg, og at de støtter meg innenfor noe jeg vil gjøre, noe jeg er glad i. En morsom historie er kanskje den at jeg ikke kom lenger en en halv runde før jeg kjørte ut i mitt første løp.

Fortsettelse følger.....

 

 Litt oppretting etter 1 runde.

Jenter i farta

 

Team Gjøviks Stian Wold Dagestad ble 17 år den 8. Mai. Går på Lena Videregående skole, linje: Teknisk, industriell produksjon. Tenker på og bli mekaniker.

Så langt i år så har jeg kjørt tre løp, det første gikk på Finnskogen der bilen bare tulla, andre løpet på Hønefoss gikk mye bedre, kjørte inn til en 12 plass, mens det tredje løpet på Hamar kjørte jeg inn til en 8 plass.

Det som er mest morosamt med bilcross at det er plate kontakt nesten hele tiden, en viktig detalj er at miljøet er stort og hvis en har et problem så er det alltids hjelp å få. 

Å Stå på startplata første gang i sesongen er ganske spennende, helt nybygde biler og nye navn, og gamle slitere med kjente navn.

Har egentlig ikke noen spesielle drømmer utenom å kvalifisere til Landsfinalen en gang. neste løpet som var planlagt med bilen er 30 Mai på Gol, men grunnet tekniske problemer så må jeg dessverre stå over. 

Mina og Stian,

Spiser egentlig ikke noe spesielt før jeg skal kjøre, men det er somregel en baguett.

Det er bra å ha støtte fra familie og venner, da er det som oftest noen som kommer og heier på deg og støtter deg i noe du liker og drive med. På onsdag samme uka som det var løp på Hamar var Julie, Kenneth og jeg på trening på dokka, vi tok bilcross start og jeg tok starten med Toyota `n til Kenneth like etter og han kom ikke forbi før vi hadde kjørt nesten 2 runder.     

C-finale på Hønefoss

 Trening på Dokka

 

Kenneth DON Johnsen 
28år Driver enkeltmannsforetak innen transport.  Bor i Hunndarn rett utafor Gjøvik. Tenkte jeg sku starte så smått med drifting, etter mange år som mekaniker.

Kjører en 81' toyota corolla ke70 wagon, som blir drevet av maskineri fra 97' bmw m3. Åltså en 3,2 liters rekkesekser på ca 360 hk etter lettere modifisering. 3plater 7,25" tilton clutch og 6trinns bmw m3 zf kasse. Bakstilling etter rallycross prinsippet, altså stående dempere og en sveist volvo aksling. 😊 Når dette var smidd sammen, havna skyssen på rett under 820kg. Bilen er hysterisk morsom å kjøre samtidig som den er litt skummel. Første skikkelige turen var på gatebil våler i helga som var og neste kjøring jeg skal på er på DHB (danmarks hurtigste bil) på vandel flyplass, rett utenfor billund i danmark. for å kjøre runde 1 i skandinavian powerdrift series.