Vi er en klubb med sterke tradisjoner og god historikk.

NAF Motorsport Oslo og Omegn har arrangert flere arrangement og eventer som til eks. det berømte:

Bjerkesprinten - EL- Bil Rally - Zero Rally - Rally Norway Superspesialen på Bjerkebanen.

Service plass  Rally Norway Hamar - Service plass Rally Sweden Kongsvinger eller Service plass Norwegian Offshore Racing i Oslo Havn.

De senere årene har klubben deltatt og arrangert flere andre popelære arrangement så som Oslo Motorshow eller våre tema kvelder i Motorsport garasjen samt flere motorsport eventer rundt i vårt distrikt.

Vi er en sosial gjeng som ofte finner på hyggelige ting sammen. Dette, kombinert med stor interesse for motorsport, gir en trivelig og spennende motorsportsmiljø i tillegg deltar vi på/arrangerer treff og sosiale sammenkomster, sommer som vinter.

For å bli medlem i NAF Motorsport Oslo og omegn må du være medlem i Norges Automobil-Forbund (NAF)

Medlemskap  NAF Motorsport Oslo og omegn koster kr. 150,- per år.

Bli Motorsport medlem

Ønsker du å være med oss som funksjonær og synes dette ser morro ut, har generell interesse for motorsport eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt.

NAF Motorsport Oslo og Omegn Tlf: 90162097  bjogulbr@online.no