Oslo Motor Show 2013

Oslo Motor Show 2013.

NAF Motorsport Oslo og Omegn er medarrangør i Oslo Motor Show 2013.

Motorsport har vært en del av bilverdenen siden det så dagens lys, og dette gjenspeiles selvsagt på Oslo Motor Show.

Utendørsarenaen
Den 7000 m2 
store utendørsarenaen skal by på spektakulære show og oppvisninger for et entusiastisk publikum. I fjor kom over 12.000 tilskuere til showet, til stor begeistring for både utøvere og arrangør.

Utendørsrally og Motorshow på baksiden av messehallen.

Mange løpsbiler vil være utstilt, og det vil også bli kjøring på rallybanen på baksiden av messehallene. Kjente rallyførere vil ratte en av sine rallybiler, så her er det ingen grunn til å tvile på at det blir et forrykende show.
I tillegg vil det blant annet bli drifting og sprintrally. Drifting er en av de aller mest spektakulære bilsportene, hvor det er om å gjøre å sladde så publikumsvennlig som mulig. I sprintrallyet kan man se noen av Norges beste førere knive om seieren.

 

Autoslaom

Det hele begynte med at NAF Motorsport Hallingdal ble invitert til å delta på Oslo Motor Show 2013, der man var interessert i å presentere og demonstrere Autoslalom.

Dette førte til at en delegasjon fra Hemsedal «Hemsedal Racing» dro til Oslo, der også en gjeng fra Bergen «Longhill Racing» hev seg med for å delta.

På Oslo Motorshow ble det en del store øyner og det kom mange gode tilbakemeldinger fra publikum som storkoste seg under Autoslalom oppvisningen. Vi kjørte tre oppvisningsrunder der vi satte opp noen forskjellige baner og kombinasjoner, og det var gøy å vise fram at man kan ha det like gøy med en vanlig bil med skilter på bane eller lukket området. Vi var spesielt overrasket over det gode grepet det var på demobanen. Selv driftebilene hadde vanskeligheter med å «få ut ræven» i svingene.

Mer om Oslo Motor Show