Grener

Rally er en hastighetskonkurranse som blir kjørt med spesialbygde biler på avsperrede offentlige eller private veier.
17

Rallycross er en hastighetskonkurranse som kjøres på en bane der underlaget er grus og asfalt.
17

Motocross er den desidert største motorsykkelgren i Norge. 
10

Racing eller baneracing som det ofte blir kalt er en motorsportsgren der flere biler konkurrerer mot hverandre på en asfaltbane over lengre distanser.
14

ATV Cross kjøres på samme måte og etter samme prinsipper som Motocross, og på de samme banene.
9

Det finnes flere konkurranseformer innen offroad - fra enkle ferdighetsprøver for standardbiler til ekstreme konkurranser med spesialbygde monsterbiler.
16

Formel K eller gokart er betegnelsen på en liten bil med motor, kraftoverføring, hjul, ramme og styring som kjøres på egne, lukkede baner.
23

Drifting er en ferdighetskonkurranse med bil der sjåføren kontrollerer bilen gjennom flere svinger hvor målet er å drifte gjennom hele svingen.
19

Dragrace/Street Legal er en akselerasjons konkurranse, og her gjelder det å kjøre maksimalt fra start til mål.
61

Crosskart er en motorsportsgren der det er muligheter til å delta fra fylte seks år. I crosskart kjører man på en bane, med startfelt på seks stykker og...
14

Bilorientering er et orienteringsløp som blir kjørt på landeveier med bil hvor deltakelsen består av en fører og en kartleser.
17

Bilcross er en hastighetskonkurranse for alle tohjulstrekte biler som kjøres på en bane der underlaget er grus og asfalt.
19

Bakkeløp er en hastighetskonkurranse hvor førere kjører en fastlagt, stigende løype på kortest mulig tid.
12

Autoslalåm er en konkurranse hvor deltakerne på kortest mulig tid skal manøvrere bilen gjennom en bane med fartsreduserende hindre som er plassert i...
16