Sammen med NMK Egersund eier og driver de Egersund Motorsportsenter.

Det var i 2014 de to klubbene startet det omfattende arbeidet med å restaurere en gammel bane som ikke hadde vært brukt på mange år. Banen ligger i Egersund kommune, og etter flere års forarbeide mot grunneiere og kommunen, ser det nå ut til at alle tillatelser er på plass.  På denne banen kjører de Bilcross, Rallycross og Drifting. Det har vært mye arbeide for å få banen i stand slik at det kan arrangeres billøp der igjen, sier leder i NAF Motorsport Andreas Rygg. Det blir ikke mye tid til å avholde styremøter. All tid har foreløpig gått med til jobbing på baneanlegget. Han er godt fornøyd med det samarbeidet de har med NMK Egersund. De to klubbene eier 50% av banen hver.

Sammen med NAF Kristiansand, har de treninger på banen. Foreløpig er ikke det til faste tider, men målet er å få til ukentlige treninger i løpet av 2016. Da gjør de det sånn at de som skal trene har med seg en person hver som er funksjonær på banen.

I 2015 arrangerte de 5 løp. Tre kombiløp (RC/BC) og to løp for Drifting. Det første Bilcrossløpet på våren var kvalifiseringsløp for Landsfinalen. På det siste kombiløpet de hadde i år, hadde de 100 deltagende biler! Den deltagerlista var de meget godt fornøyd med.

NAF-dagen brukte NAF Motorsport Stavanger til å vise seg fram i Kongeparken. Der hadde de stand med utstilling av medlemmenes biler.

Det er nå i en gruppe som har begynt å arbeide for å etablere en Offroad gruppe i NAF Motorsport Stavanger, men dette er tidlig i planleggingsfasen foreløpig.

Planene for 2016 er å kjøre like mange løp som de gjorde i 2015. De søkte om å få arrangere NM i Drifting, men den søknaden ble ikke innvilget.

Styret i NAF Motorsport Stavanger består av følgende:

Andreas Rygg – Formann
Ruben Stava – Nestleder
Eirik Halvorsen – Kasserer
Kenneth Stava – Styremedlem
Scott Jacobsen - Styremedlem

Hvis du bor på en av disse stedene -
Stavanger, Sandnes, Time, Gjesdal, Klepp, Forsand, Sola, Randaberg, Stand, Kvitsøy, Rennesøy, Finnøy, Hjelmeland eller Hå
- og liker bilsport, så ta en tur på  banen i Egersund og bli en del av et trivelig motosportmiljø.

Linker:

Egersund Motorsportsenter


NAF Motorsport Stavanger