NAF Motorsport Nordhordland er den første avdelingen som har fått utmerkelsen “Årets NAF Motorsportavdeling”.

Det var under årets Motorsportseminar at leder Janicke Rakland og styremedlem Kim Kleveland kunne motta hedersbevisningen. Vi er stolte og ydmyke over å bli tildelt utmerkelsen, sier Rakland. Hun tror at mye av grunnen til at de ble tildelt prisen ligger i at de har en meget samarbeidsvillig og løsningsorientert medlemsmasse. Det er noe som er med på å skape et miljø som mange trives i.

NAF Motorsport Nordhordland ble stiftet i 1998. Avdelingens hovedaktivitet er autoslalåm. De arrangerer en Nordhordlandscup bestående av 3 løp. Disse løpene er også en del av
Øst-/Vest-cupen i autoslalåm. Nordhordland har et tett og godt samarbeid med NAF Motorsport Bergen og NAF Motorsport Hallingdal om Øst-/Vest-cupen. Medlemmene i avdelingen bistår også de to andre arrangørene ved deres arrangement, og de får hjelp tilbake fra Bergen og Hallingdal.

NAF Motorsport Nordhordland driver et aktivt arbeid med ungdom. De har sin egen bil som ungdommene får låne gratis for å kjøre autoslalåm. Ungdommene får være med på helgeturer til Hemsedal når NAF Hallingdal arrangerer løp, noe som er veldig populært.
Det er så gøy å jobbe med ungdommene, sier Janicke Rakland. Vi ser gløden i øynene deres når de får lov til å kjøre, og det gleder oss og motiverer oss til å fortsette arbeidet. Ungdommenes foreldre er også med og hjelper til når det trengs. I fjor arrangerte avdelingen NM i Autoslalåm på Eikås Motorsenter, men ”hjemmebanen” er på Mongstad.

Tidligere har Nordhordland hatt aktive førere innen både racing, bakkeløp, rally, rallycross og bilcross, noen av dem på høyt internasjonalt nivå. Etter noen år uten bilcrossutøvere, har avdelingen igjen medlemmer på bilcrossbanen.

Når moderavdelingen NAF Nordhordland har arrangementer, stiller medlemmene i motorsportavdelingen også der opp for å hjelpe til.

Bor du i en av disse ni kommunene, og har interesse for motorsport eller ganske enkelt har lyst til å være en del av det flotte miljøet i NAF Motorsport Nordhordland, enten som funksjonær, aktiv eller bare motorsportinteressert, så ta kontakt. NAF Motorsport Nordhordland favner disse kommunene i Hordaland: Osterøy, Meland, Radøy, Fedje, Gulen, Austrheim, Modalen, Masfjorden og Lindås.

Leder:                        Janicke Rakland
Nestleder:                  Terje Villanger
Styremedlem:            Kim Kleveland
Styremedlem:            Leif Arne Kleveland
Varamedlem:            Jan Thore Ulvatn
Varamedlem:            Sveinung Tofting

NAF Motorsport Nordhordlands hjemmeside