Det ble tidlig bestemt at det var bilsport han ville drive med. Siden den gang har alltid målet vært klart, å være best.

Motorsportkarrieren begynte med bilcross og Andreas kjørte sitt første løp på Bjørkelangen i 2010 og i 2011 kjørte han bilcross landsfinale for juniorer i Valdres.
første Rallycross løp kjørte han på Flisa våren 2013 og overrasket alle med en 3.plass med en Ford Escort MK2. Senere dette året ble Ford-en solgt og Volvo 340-en ble kjøpt.

I 2014 kom virkelig resultatene med seier i vårløp og sommerfestival i Aremark og mestermøte på Flisa. En andreplass i bakkeløp på Konsmo og en meget sterk femteplass i NEZ rallycross på Momarken.
Andreas har litt av en jobb å gjøre for å overgå denne sesongen i 2015 men fastslår at målet er å komme på pallen totalt i Norgescup både i bakkeløp og rallycross.

Utenfor bilkjøringen sitter Andreas i styret i NAF Motorsport avd. Sarpsborg og Rakkestad og deltar i arrangement og møter som avdelingen holder.
under NAF bilens dag i kulåsparken i Sarpsborg stod Andreas stand med løpsbil og teambuss og svarte på de spørsmål som måtte komme fra nysgjerrige forbipasserende.