Grunnen til at det ble motorsport er vel farten, og muligheten til å kjøre fort på løse underlag. Bil har vært temaet fra dag 1, og rally var det som opptok han mest.

2012 kjørte Kristoffer sin Volvo 240, etter dette fant vi ut at fremhjulstrekk er tingen, å teamet gikk til innkjøp av en Nissan Almera GTI. Kristoffer kjørte hele 2013 sesongen med denne bilen. 2014 sesongen skulle han over til senior klassene i rally, da ble det kjøpt en  Ford Fiesta ST, denne sesongen ble en trøblete sesong for teamets del, å de kom dessverre ikke i gang før Rally Sørland, herfra kjørte de resten av sesongen, pluss et lite løp i Sverige. 2015 har så langt startet bra, å Kristoffer har kjørt de 2 første NM-rundene, pluss Rally Hadeland. Rally Finnskog lå teamet an til å ta deres første skikkelige klasseseier, men her ble de dessverre hindret inne på den ene prøven, å fikk brutt løp på grunn av dette.

I julen 2014 var Kristoffer og Thea på Geilo på rallyskole, hos John Haugland. Her startet de dag 1 greit, å så at tidene ble bra. Duoen ble for ivrige, og dro av veien, å inn i en fjellvegg etter ca 3 mil kjøring. det ble mye skader på bilen. Teamet jobbet hardt hele kvelden med å få tak i deler, og startet demonteringen. Bilen ble klar til kjøring 30 minutter etter at de andre hadde startet kjøringen den andre dagen. Dag 2 satte de forøvrig noen veldig gode tider, å jobbet en del med kjøre teknikk.

Målet er å nå så langt som mulig, og som alle andre, har Kristoffer en liten drøm om å nå helt til toppen, og WRC. I første omgang er målet å bli Norgesmester, og etter det kan jobbingen mot det store målet og internasjonale mesterskap starte.