Se Marius sin oppsummering av sesongen 2015

Marius fikk sin første go-kart da han var 4 år, allerede de første sesongene kjørte han flere tusen runder på sin hjemmebane i Ålesund

I 2001 kjørte han sitt første løp i klassen Formel Cadetti, og var blant de raskeste allerede fra start av. Marius fortsatte alle klassene oppover, og gjorte omtrent rent bord i alle klassene. 


Han har i flere år hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt.

I 2007 kjørte Marius sitt første internasjonale løp i klassen Ica Jr. I Trofeo di Primacera, i Italia. Suksessen fortsatte, og 2008 var en drømmesesong der han vant Norgescup, nr. 2 i NM og nr. 10 i EM.

I 2010 startet Marius å kjøre baneracing i klassen Seven Racing. Der han var blant de beste allerede første løpet. Han kjørte i denne klassen i to år, før han i  2012 gikk over til NTCC. Nakken vant NTCC-mesterskapet både i 2012, 2013, 2014 og 2015. Han ble også jr. mester i DTC i 2014.

I 2014 ble Marius nominert til konkurransen ”Bilsporttalentet 2014”, og ble også Naf Unge Motorsportutøver

I år kjører Marius i klassen NTCC/ DTCC, med en Camaro Cup bil, med ca.520 hestekrefter og en toppfart på ca 250. Han kjemper mot danske rutinerte stjerner som blant annet har kjørt F1, Le Mans med mer. I år er målsetningene helt klart forsvare sin førsteplass i NTCC, og gå til topps i DTC.

Marius har før sesongstart 165 pallplasseringer i løpet av sin karriere, der ca halvparten er førsteplasser.

Marius har et mål om å etterhvert kunne leve av motorsport og satser hardt for å nå sine mål. 

Facebook:

https://www.facebook.com/marius.nakken

vimeo:
https://vimeo.com/mariusnakken

Instagram
http://instagram.com/mariusnakken/

@MariusNakken