Etter å ha unnagjort 18 av 23 fartsetapper har Mads og Ola levert mange gode etappetider. Men 3 etapper har i realiteten satt dem ut av kampen om pallplasser.

«Jeg er godt fornøyd med mye. Vi har ingen tekniske problemer, vi har gode innstillinger på bilen og vi gjør mange gode etapper. Det er allikevel 2 etapper i dag hvor vi ikke får tider. Det er samme etappen begge ganger. Jeg var ikke fornøyd med notene første gang gjennom. Jeg prøvde å gjøre noen rettelser, men det hjalp i hvert fall ikke på tiden. Vi er stort sett like langt bak beste bil begge ganger. Vi får analysere litt mer senere, den etappen skal sikkert kjøres neste år også. Det er tett på lista rundt oss, og vi er innstilt på å fighte i morgen for å forbedre plasseringen. Men pallen er dessverre for langt unna.»

Løpet ledes av Andreas Mikkelsen, som ligger 2 sekunder foran Sebastian Ogier, mens Hayden Paddon ligger på 3. plass, 12 sekunder bak Andreas.
For detaljerte resultater henvises til www.wrc.com, eller www.wrc.com.  

Løpet avsluttes med 5 etapper i morgen, bl.a. avsluttende power stage, som sendes direkte på TV Sportskanalen, og som gir 3, 2 og 1 bonuspoeng til de 3 beste. På grunn av tidsforskjellen skjer dette midt på natten her, nærmere bestemt kl. 03:00.      

Foto: M-Sport Media.