For duoen, som sammenlagt ligger på 2. plass i VM, har også dagen i dag vært vanskelig. De fleste av etappene kjøres likt to ganger i løpet av dagen, og mønsteret er det samme som i går; Mads og Jonas er lenger unna raskeste bil på første gjennomkjøring enn på andre. Det samme mønsteret kan man se hos Mads’ team kollega, Kris Meek, selv om ham kjører 7. bil på veien, men Mads kjører 2., (førerne starter etter VM-stillingen), og derfor har renere spor. De to følger hverandre også på resultatlisten, med Meek på 8.

 
«Vi gjorde noen justeringer på service i går, som fungerte i riktig retning, og vi er nærmere raskeste bil i dag på første gjennomkjøring enn vi var i går. På 2. gjennomkjøring, er det bedre grep og mindre «cleaning» for oss som kjører tidlig, og da henger vi bedre med.
 
Vi har vært gjennom utrolig raske og morsomme prøver, så selv om vi ikke får de resultatene vi ønsker, har vi hatt en veldig morsom kjøre-helg. Motivasjon og «guts» har vært opp gjennom hele helgen. Vi har ikke gjort feil, og jeg vet egentlig ikke hva jeg kunne gjort annerledes på noen prøvene. Men dette løpet er ganske annerledes enn andre løp i mesterskapet, med mye mer sandete underlag enn vi er vant til, og begge bilene våre straffes nok litt av at vi ikke har testet før løpet. Vi kan i hvert fall konstatere at dette løpet ikke har passet oss, komme best mulig gjennom morgendagens to etapper, og se fram mot Rally Finland, som er neste løp.»   
 
Det er to fartsetapper igjen i morgen, samme etappen to ganger. Det vil ikke være store muligheter til å kjøre seg opp i sammendraget. Men siste prøve er power stage, hvor det deles ut tre, to og ett bonuspoeng til de 3 raskeste på etappen.
 
«Er det godt feste og ikke mye cleaning, skal vi gjøre det vi kan for å hente noe der. Men realistisk er vi avhengig av å ha underlag som passer, for å lykkes. Vi skal uansett gjøre så godt vi kan,» avslutter han.
 
For detaljerte resultater vises til www.WRC.com.