De tre siste årene har Marius Aasen hatt med seg samboeren Marlene Engan som kartleser. Paret har vært gjennom oppturer og nedturer sammen i både VM og NM, men har nå valgt å legge samarbeidet på hylla.

– Marlene og jeg har opplevd mye sammen, og vi har også styrket hverandre gjennom vårt samarbeid. Vi har kjørt 9 VM-runder sammen og avsluttet JWRC i fjor med andreplass i Rally Spania. Vi har vunnet mange løp, og også klart å komme tilbake fulle av lyst til å vinne etter uheldige hendelser, sier Marius Aasen som mener at han aldri hadde vært på det nivået han er i dag uten samboeren.

Nå er det søsteren til Marlene, den rutinerte Norgesmesteren for kartlesere i 2014, Veronica Engan, som tar over høyrestolen både i VM og NM. Første løp i Norge for den nye duoen er Rally Sigdal 17. januar.

– Veronica og jeg har kjørt sammen før, vi samarbeider godt og har de samme ambisjonene. Jeg er helt overbevist om at dette kommer til å bli veldig bra. Vi gleder oss veldig til sesongstart i januar, og skal kjøre alle NM-løpene så langt det passer med kalenderen for VM–løpene vi ønsker å delta i, sier Aasen.

Marius Aasen vil også ønske alle som følger han en riktig god jul, og et godt nytt år.

Følg Marius Aasen på Facebook og Twitter.