Nå er de klare for det neste løpet i Drive Dmack Fiesta Throphy, ADAC Rally Tyskland.

Duoen brukte det 12 mil lange belgiske løpet, Rally Van Staden som et testløp før Rally Tyskland. Der kjørte de også med en identisk bil som de bruker i VM, en Ford Fiesta R2T Ecoboost.
 
-Det er ett år siden sist jeg kjørte et asfaltrally, så det var virkelig moro å kjøre på det underlaget igjen. Bilen fungerte utmerket på asfalt og vi fikk en god test før Rally Tyskland. Det smakte også godt med seier igjen, sier Marius Aasen.
 
Seremoniell start i kveld
I kveld starter Rally Tyskland med seremoniell start i sentrum av byen Trier, der også base og service finner sted. 
 
Fredag morgen starter først løpets etapper med trange veier gjennom vinrankene i Moseldalen. Lørdag skal de kjøre gjennom militært område med "hinckelstein" på hver side av veien og da blir også den 45,61 km lange krevende prøven, Panzerplatte kjørt. På lørdag finner vi også veier som fort kan bli gjørmete og svært glatte. Søndag skal de på nytt skifte veikarakter, og da skal de over på mer raske landeveier.
 
- Tidligere i dag har vi kjørt shakedown, som er en kort testprøve før løpet og der oppnådde vi meget gode tider. Nå gleder jeg meg veldig til å starte. Veiene er utrolig kule, og jeg trives godt her.  Det skal bli spennende å se resultatet i cupen til søndag. Jeg skal uansett gjøre mitt beste og fortsette slik vi har gjort i de andre løpene, avslutter Marius Aasen.
 
Topp tre Drive DMACK poengstilling før Rally Tyskland:
1. Marius Aasen – 76
2. Tom Cave – 68
3. Max Vatanen – 67
 
Photo: Andre Lavadinho