Han kjører en Ginetta G55 GT4 forfabrikksteamet Century Motorsport. Banen ble i sin tid bygget for å tiltrekke seg amerikansk Nascar og Indycar. Banen er en oval med et enormt tribuneanlegg. British GT kjører halve ovalbanen og resten på indre bane.

På søndag var det test og kvalifisering og dette var første gang Aleksander kjørte på banen. Dette er en krevende bane med stor fart på ovalen og et teknisk parti på indre bane. Aleksander deler bil med Morten Dons fra Danmark og de kvalet inn til 6. startspor.

Mandag var det raceday og det startet med warm up hvor begge var meget raske. Løpet gikk over 2 timer og Aleksander var den som startet. Han kjørte meget bra og etter 1 time lå han på 4. plass rett bak bilene på 2. og 3.plass. Det var tid for sjåførbytte og bensinfylling og Aleksander gikk inn i depoet for å bytte med Morten. Etter et raskt depot stopp kjørte Morten ut og etter en halv runde lyste varsellampene i bilen og det røk kraftig.

Det viste seg at det var hull i motorblokka. Det ble slutten på kjøringa denne helgen. Motoren på bilen har kun gått 6 timer så alle er overrasket over at dette skjedde. Teamet jobber nå med å finne årsaken og sette inn ny motor til neste løp som går på Silverstone siste helga i mai.