Han kjører en Ginetta G55 GT4 for fabrikksteamet Century Motorsport. Silverstone er en legendarisk motorbane hvor det bl.a. kjøres Formel 1 løp. 

Under forrige løp på Rockingham blåste motoren og det ble 2 store hull i motorblokka slik at teamet måtte sette inn en ny motor til helgens løp.
På lørdag var det test og kvalifisering og dette var første gang Aleksander kjørte på banen. Banen er 5,89 km lang og den er meget bred. Hastigheten på store deler av banen er veldig høy. 

Aleksander deler bil med Morten Dons fra Danmark og de kvalet inn til 8. startspor og med tanke på at de ikke hadde kjørt på banen tidligere så var alle fornøyd med det.
Søndag var det raceday og det startet med warm up. Løpet gikk over 3 timer og Aleksander var den som startet.

Begge sjåførene skulle kjøre to ganger hver av ca 45 minutter varighet. Aleksander kjørte meget bra og kjørte seg opp til 3. plass før første bytte. På alle depotstoppen ble det etterfylt bensin og på ett stopp ble det i tillegg byttet 4 hjul. Det var ett knalltøft løp hvor det ble jobbet veldig bra både av sjåførene og guttene og jenta i depoet. Etter 3 timer kom de inn til en meget sterk 5. plass i noe som betegnes som verdens tøffeste racing serie for GT biler. Snitthastigheten var på 143,23 km/t.

- Nå gleder vi oss til neste løp som er på Snetterton i slutten av juni, avslutter Aleksander.