Banen er over 7 km lang. Eneste norske deltager var Aleksander T. Schjerpen 22 år fra Elverum i en Ginetta G55 GT4 for fabrikksteamet Century Motorsport. Han deler bil med danske Morten Dons.

På fredag var det test og kvalifisering. På lørdag morgen var det tid for Race 1. Aleks hadde kvalifisert seg inn til 6.startspor. Det var våt bane og teamet valgte å gå ut på regnhjul. Etter oppvarmingsrunden valgte Aleks å gå inn i depoet for å skifte til tørrværsdekk, dette gjorde at Aleks matte starte fra pitlane. Han kom ut som 9. mann, men etter et par runder var han oppe på andreplass. Etter ca 30 min. overlot han bilen til Morten som kom ut på 3. plass.

Løpet gikk over en time og Morten kom i mål på 5. plass. Race 2 gikk på lørdag ettermiddag og Morten hadde kvalifisert seg til 9. startspor. Det var tørt og fint og løpet gikk på tørrværsdekk. Aleks overtok bilen etter ca 30 min. og de lå da på 10. plass. Aleks kjørte seg raskt opp til 8. plass, men da kom sikkerhetsbilen på banen fordi en BMW Z4 hadde kjørt av og sto farlig plassert.

Banemannskapet hadde problemer med å få den bort og sikkerhetsbilen kjørte foran feltet i 20 min. Når sikkerhetsbilen gikk inn var det kun 10 min. igjen av løpet. På langstrekken etter den berømte Eau Rouge prøvde Aleks å bremse seg forbi en Porsche, denne svingte inn i bakhjulet på Ginettaen noe som resulterte i at begge bilen kjørte av. Skadene var såpass store at ingen av bilene kom i mål.
Dette er det raskeste partiet på banen og bilen hadde ca 250 km/t før innbremsingen.

Dette var langt fra forventningene til denne helgen. Nå rettes fokuset på neste løp som går på Brands Hatch i England siste helgen i august.