I Telemark sine naturskjønne omgivelser vil man lørdag 19.september se den norske NM-eliten kjempe om viktige poeng.

Midt oppe i dette er det spennende å se at VM-fører Andreas Mikkelsen kommer rett fra Rally Australia og stiller til start for å måle krefter mot de hjemmekjørende norske førerne. Regn med tette og tøffe fighter!

Det hele åpner fredag ettermiddag kl 18 med en nylaget shakedown på Jernverkstomta, rett nedenfor Notodden sentrum. Her har førerne mulighet til å teste bilene sine og publikum mulighet til å se bilene «live».

Selve rallyet går lørdag med fire fartsetapper som alle går to ganger. Totalt skal løpsbilene gjennomføre 276 km denne lørdagen, hvorav 80km er krevende fartsetapper. Alle bilene skal også innom service tre ganger i løpet av dagen, nede på Nesøya i Notodden.

Totalt er det ca. 70 rallybiler som kjører ut fra Bok og Blueshuset lørdag morgen kl. 08. I startfeltet finner vi også den tidligere fabrikkskjøreren for Suzuki, svenske Kjell Friberg. Som kartleser har han en av Sveriges fremste, nemlig Jan Øst. De to kjørte Rally Telemark 2013 og ble så imponert av arrangement og trasè at valget var enkelt når høstens terminliste ble bestemt. I en alder av 66 år er Kjell fortsatt å finne på den øverste delen av resultatlistene over hele Europa. Denne gangen stiller de to i en meget spennende og velutviklet Citroen C2R2 Max.

Arrangøren ønsker førere, team og publikum velkommen til årets fartsfest i Telemark.

Informasjon om tidsplaner, beskrivelse av fartsetapper etc. finner du her -      www.rallytelemark.no