Ny Shakedownetappe kjøres på Jernvekstomta 18 sept kl 18:00 NM start kl 08:00 lørdag kl 08:00.

-Vi er stolte av ønske alle aktive og tilskuere velkommen til den nyslåtte Verdensarv kommunen Notodden, her fra Unescos World Heritage List: http://whc.unesco.org/en/list/1486  Her startet det Norske industrieventyret på Notodden, forteller arrangøren.

 Løpsleder Petter Stenseng - 

"Dette er fjerde Rally Telemark som arrangeres fortelle løpsleder Petter Stenseng, det skulle egentlig vært de femte, men 2011 ble avlyst pga. flom i Notodden distriktet.

Han forteller videre at årets NM rally blir totalt blir ca 30 mil hvorav fartsetappene utgjør nesten 8 mil fordelt på 8 prøver med 3 servicer på Nesøya i løpet av lørdagen den 19 september.

Årets løp blir et gjensyn med den raske Liangrend etappen som starter ved Gransherad kirke. På programmet står også etappene Styggedalen på Hengsvann, Årlifoss med start denne gangen i Haave Arena i Lisleherad og tilslutt klassiske Klevarsida langs Heddalsvannet.

Løpsledelsen jobber for fullt med de siste forberedelsene i klubbene NAF Notodden sammen med NAF Asker og Bærum for å få alt på plass sammen med et funksjonærkorps på ca. 400 personer fra mange samarbeids klubber på hele Østlandet.

Men vi må heller ikke glemme ildsjelene i Lag og foreninger på Notodden fra Notodden Bordtennis, Notodden Håndball, Notodden Motor Båtforening, Notodden Dykkerklubb og Klevarsida Bygdelag.

Vi gleder oss til å se dere på Notodden 18 og 19 september!," avslutter han.

Se fartsetappekart og beskrivelser her

 Foto: Benjamin Ward