Anders Grøndal hadde en formidabel sesong i 2013 og ønsker å gjenta suksessen i år. For å få til dette er det viktig å beholde de gode hovedsponsorene teamet har. Allerede fra starten i 2003 har Subaru Norge AS og Bilbutikken AS vært med. Valvoline Norge AS kom inn som en av hovedsponsorene til sesongen 2006.

Avtalen med VALVOLINE Norge AS ble i høst fornyet og VALVOLINE er med i sin 9.sesong. Med en slik langsiktighet sier det seg selv at begge parter er fornøyd med samarbeidet. Fra før var Subaru Norge AS og Bilbutikken AS klare.

Nytt til 2014 sesongen er at DnB FINANS kommer inn som en vesentlig sponsor. Dette er et samarbeid hele teamet ser frem til. DnB er kanskje Norges største og viktigste sponsor for Norsk sport og idrett og de har mange kjente profiler og lag i sin portefølje. Anders presiserer at han gleder seg til å samarbeide med DnB og komme «på lag» med kjente Norske sportsprofiler.

En annen ny spennende sponsor er AUTOMOTEK  AS som er ny leverandør av kvalitetsverktøy da de skal lansere det anerkjente Amerikanske varemerket MAC TOOLS. Også her satser teamet på å få til et langsiktig samarbeid.

I tillegg er alle mindre sponsorer med fra fjorårssesongen. Da DnB Finans kommer inn sier det seg selv at Santander som har vært med i mange år går ut. Teamet takker Santander for et godt samarbeid i mange år.