Arrangørene på Børkop hadde på ingen måte noen god kontakt med værgudene denne gangen, så dette ble en særdeles sølete opplevelse. Gjørmebryting er vel en bedre beskrivelse.  Utstyr og utøvere fikk skikkelig kjørt seg!

-Oliver kjempet seg frem på den særdeles sølete banen. Han hadde 6. raskest tid på treningen. Det var godt med funksjonærer i banen for å assistere de minste etter vert som de satte seg fast. Rett før treningen var over smalt veiva og havariet var et faktum. Reservesykkelen ble gjort klar til 1. heat.  Baneforholdene var ikke blitt noe bedre og heatet ble redusert til 6 min for å "spare" det som var igjen av de små atvene. Heat 2 ble avlyst pga at det ikke var kjørbart for de minste lenger.  Konkurransen ble vel hard under disse forholda for Oliver. Han fikk høstet mye god erfaring, og det stod ikke på humøret eller kjøregleden i det ufyselig forholda. 

-Odin hadde 5. raskeste tid på trening. 1. heat kjørte han til 4. beste tid. Odin hadde store forhåpninger, han skulle klare å avanser i heat 2.  Odin  avansert kjapt opp til 3. Men var uheldig å satte seg skikkelig fast i gjørmehavet etter kort tid . Å da gikk alle forhåpning om noe god plassering da avstanden ble for stor frem. Han gav ikke opp og kjørte på i god stil, like før mål fikk han stopp på atv å måtte bryte.

-En minneverdig løpshelg for teamet  med MYE gjørme. Resultatene ble ikke det store men mye ny erfaring er høstet. Forholda var lik for alle førerne så en kan ikke skylde på det.  Så her er det bare å brette opp ermene å gjøre klart til neste løp å satse på bedre lykke neste gang, avlsutter pappa Tore.