Prisen utdeles hvert år under Motorsportseminaret til en person som har lagt ned en betydelig innsats for NAF Motorsport, og som gjennom sin innsats har profilert NAF på en positiv måte utad.

Dag Halkjelsvik, best kjent som Daggen, har gjennom mange år vært styremedlem i NAF Ålesund, de siste årene som leder. Han har vært en pådriver til å drive avdelingen til det nivå den er i dag. Han gir mye av seg selv, og fremstår som en utrolig dyktig motivator og bidragsyter. Han bidrar til at det blir satt fokus på motorsporten og hva sporten kan være for godt fungerende, så vel som utviklingshemmede barn og unge.

Ålesund-avdelingen har i dag mer enn 9 forskjellige motorsportgrener representert, dette på grunn av Daggens utrolige engasjement og ”stå-på-vilje”. Han har satt sin egen deltagelse som utøver til side for å kunne drive avdelingen og holde dagens aktivitetsnivå.

Gjennom utsendte representanter fra NBF, for eksempel  jurymedlemmer, har hans arbeid fått mye positiv omtale. Hans brede arbeid i avdelingen har også gitt dem et flott baneanlegg og en fornuftig god økonomi. Daggen har flyttet motorsporten ut til folket.

Han står bak innføringen av knattecross og anlegg for dette på Ålesund Motorstadion. De har arrangert NM i Autoslalom fire ganger, med Daggen som ”potet”.

Han er primus motor for arrangementer som Ålesund cup, Værsting-løpet og Ribbeløpet. Hans hjertebarn er Bilsport super-weekend som arrangeres i Ålesund hvert år. Gjennom et godt samarbeide med Ålesund kommune har hans arbeid fått integrert funksjonshemmede inn i ATV-gruppen.

NAF Motorsport gratulerer med den velfortjente utmerkelsen som førte til stående applaus fra seminardeltagerne.