Prisen utdeles hvert år under Motorsportseminaret til en person som har lagt ned en betydelig innsats for NAF Motorsport, og som gjennom sin innsats har profilert NAF på en positiv måte utad.

Laila har vært aktiv innen bilsporten i en årrekke. I 2014 ble hun er del av NAF-teamet på Vålerbanen og stod som primus motorsport for oppstarten av NAF Motorsport Vålerbanen. Klubben har hatt en eventyrlig vekst takket være Lailas enorme innsats.

Hun gir mye av seg selv, og fremstår som en utrolig dyktig motivator og bidragsyter. Hun bidrar til at det blir satt positivt fokus på motorsporten og fellesskapet rundt klubben og sporten for øvrig.

Laila har vært en av bidragsyterne til at Drifting har fått en plass i norsk bilsport.

Våler-klubben har i dag mer enn 8 forskjellige motorsportgrener representert, mye på grunn av Lailas utrolige engasjement og ”stå-på-vilje”. Klubben har i dag et bredt og høyt aktivitetsnivå noe som verdsettes av både utøvere og funksjonærer.

Gjennom utsendte representanter fra NBF, for eksempel jurymedlemmer, har hennes arbeid fått mye positiv omtale. Laila har flyttet motorsporten ut til folket!

Laila viser et stort hjerte for motorsporten og det er mange som setter stor pris på henne.

Hun omtales som et orakel på regelverk og det er mange som har uttalt; Det hadde ikke vært noe NAF Motorsport Vålerbanen uten Laila!

NAF Motorsport gratulerer med den velfortjente utmerkelsen som førte til stående applaus fra seminardeltagerne.