NAF Motorsportkomité har etter vedtatt strategi for videreutvikling av motorsport i NAF, kommet frem til at det skal deles ut en pris for beste NAF-profilerte baneanlegg.

NAF Motorsport ønsker økt oppmerksomhet om det viktige arbeid som gjøres for å fremme NAF som en motorsport-organisasjon. Prisen legger vekt på profilering som har hatt betydning for synliggjøring av NAF Motorsport.

Håsken ligger i Andebu sentralt i Vestfold. Banen er en kjær hjemmebane for mange, både små og store aktive utøvere. Det kjøres ukentlige treninger og det er flere sosiale arrangement gjennom året.

Det populære «Håskenracet» er et av de mange løpene klubben står for gjennom sesongen.

De siste par årene har det blitt gjort betydelige oppgraderinger på banen. Mye av dette har blitt virkelighet takket være gode samarbeidspartnere fra nærmiljøet. Deriblant skigruppa som leier banen om vinteren.

Banens nye bygninger har blitt malt etter NAF-profil og det har blitt gjort store utbedringer på flere av de gamle bygningene. På banen kan du leie Gokart, samt være med på event for både private og bedrifter.

Banen er i dag godkjent for Gokart samt trening for Supermotard og Superseven.

Det er NAF Gokart Vestfold som drifter banen. Dette er den NAF-klubben med flest damer i sitt styre.

Vi gratulerer Håsken og NAF Gokart Vestfold med prisen, Årets NAF-bane!