Det er den første gangen prisen utdeles, og det legges vekt på medlemspleie, rekruttering, klubbånd, team-spirit og aktivitetsnivå. Det var 6 nominerte avdelinger til den gjeve prisen.

NAF Motorsport Nordhordland har flere aktive utøvere og en flott funksjonærgjeng som stadig bistår andre klubber før, under og etter løp.

I 2014 var de delaktige i 7 forskjellige arrangement inkludert NM. Klubbens medlemmer har bl.a. tatt bronse i EM Rallycross, gull og sølv i Racing-NM, bronse i NM i Bakkeløp, 3 gull, 5 sølv og 4 bronse i Autoslalom.

Avdelingen arrangerer 3 Autoslalomløp i Nordhordlandscup i tillegg til at de er gode støttespillere til NAF Motorsport Bergen sine fire løp. Avdelingen var initiativtaker til at det ble mulig å øvelseskjøre i Autoslalom.

NAF Motorsport Nordhordland driver et aktivt arbeide med ungdom. De har sin egen bil som ungdommene får låne gratis. Ungdommene får være med på helgeturer til Hemsedal når NAF Hallingdal arrangerer løp, noe som er veldig populært.

-Det er så gøy å jobbe med ungdommene, sier Janicke Rakland. Vi ser gløden i øynene deres når de får lov til å kjøre, og det gleder oss og motiverer oss til å fortsette arbeidet. I fjor arrangerte avdelingen NM i Autoslalom på Eikås Motorsenter. Vår ”hjemmebane” er på Mongstad. Vi har en fin gjeng som samarbeider veldig godt, forteller Janicke.


Det var Janicke Rakland og Kim Kleveland som mottok prisen på vegne av årets NAF Motorsportklubb.